Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ujra szexelni egy haverommal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ujra szexelni egy haverommal?

Figyelt kérdés
Nyaron sokat voltunk egyutt. Aztan mondtam hogy inkabb hagyjuk, mert elkezdtem fele erezni valamit. Mostmar ez elmult, de olyan jo volt vele es tok jol esne jelenleg.... O valoszinuleg igent mondana..
2022. dec. 9. 10:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Hát akkor próbáld meg. Nem vesztessz vele semmit.
2022. dec. 9. 10:52
 2/12 A kérdező kommentje:
Csak lehet kicsit gaz igy visszaforditani a dontesem... Meg ha nemet mondana nagyon egne a fejem
2022. dec. 9. 10:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd, egyszer te is nemet mondtál neki.

Elvileg intelligens fiatal felnőttek vagytok és ha tényleg annyira jó barátok, meg tudjátok beszélni a szitut.

2022. dec. 9. 10:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy kanos férfi nem fog nemet mondani.
2022. dec. 9. 11:03
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Kicsit kifacsart a logika. Csak akkor szexelsz vele, ha nem érzel iránta semmit? És mi lesz ha megint érzel, újra kidobod? Ez így elég gyerekes.
2022. dec. 9. 11:04
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy fogok. Mas elethelyzetben vagyok, valamint mar nem toltenek vele annyira sok idot mint nyaron
2022. dec. 9. 11:07
 7/12 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem hagyd. Élvezted vele az együttlétet, elkezdtél érezni iránta (lehet ő is) és utána inkább hagytad. Ez gondolom lelkileg neked sem volt jó. Magadban ejtettél egy kis sebet és nagy eséllyel a haverodban is.

Ha csak szexre kell, inkább hagyjad, egy barátság mehet tönkre emiatt.

2022. dec. 9. 11:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezed tőle hogy hellóka nem futunk-e megint össze. Nincs ebben semmi gáz, két felnőtt ember vagytok.
2022. dec. 9. 14:40
 9/12 A kérdező kommentje:
Csak kellemetlen hogy egyszer mar bemondtam hogy soha tobbe nem akarok vele szexelni
2022. dec. 9. 14:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Újrakezdtétek?
jún. 10. 03:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!