Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg gáz ha családtagok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg gáz ha családtagok meglátják egymást pucéran?

Figyelt kérdés
Anyát többször láttam már ruha nélkül és nővérem szerint ez gáz.
2024. jún. 8. 10:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem az a gáz, ha a meztelenséget valaki nem kezeli természetesen, az meg ultragáz, ha valaki keveri a szexualitással. (Így már a kategória is rossz ahová kiírtad a kérdést). Nálunk ez sohasem volt téma a családban, éljük az életünket, öltözünk, vetkőzünk, fürdünk. Gyerekek, felnőttek egymás előtt. Mondjuk én már gyerekkoromban is nudira jártam a szüleimmel.
2024. jún. 8. 11:03
 2/11 anonim ***** válasza:
25%

1-es ez nagyon gáz, nagyon fura ha így pucérkodtok egymás előtt.

Kérdező ha csak véletlenül láttad akkor nem gáz, de ha ő mutogatta magát vagy te bámultad titokban akkor gáz.

2024. jún. 8. 11:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem gáz, másnál igen. Nem vagyunk egyformák
2024. jún. 8. 12:35
 4/11 anonim ***** válasza:
66%
#2-es, az a gáz, hogy te ezt komolyan gondolod.
2024. jún. 8. 12:48
 5/11 anonim ***** válasza:
12%
Nővérem szerint az is gáz volt amikor 1-szál alsógatyába voltam otthon, persze igaza volt mert hát megnéztem tükörbe és eléggé kidudorodik a alsóm szóval érthető hogy gáznak érezte.
2024. jún. 8. 12:51
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
4-es engem így neveltek ezért gondolom így és amúgy is szerintem nekem van igazam, soha nem nézném meg egy családtagomat sem pucéran mert nagyon fura lenne.
2024. jún. 8. 13:00
 7/11 anonim ***** válasza:

Családja válogatja

Van ahol nem gáz van ahol az

2024. jún. 8. 14:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy téged prűdnek neveltek, még nincs igazad. A dudorodó alsógatyás meg remélem strandra se megy, mert ott is látszik a dudor. Amúgy ha nem lenne tabu a meztelenség, akkor egy dudor a gatyán a legkevésbé se lenne érdekes. De hidd el, hogy még meztelenül se lennél neki érdekes. Pont az okozza a cikis helyzeteket, hogy szokatlan és a neveltetésből adódóan cikinek érzitek. Ha hozzá lennétek szokva a meztelenséghez, akkor eszetekbe se jutna ilyesmi.
2024. jún. 8. 15:07
 9/11 anonim ***** válasza:

8-as teljesen más egy fürdőgatya meg egy boxer alsó, egy boxer alsón nagyon látványos míg a legtöbb fürdőgatyán szerencsére nem.

Amúgy a 5-ös voltam

2024. jún. 8. 15:21
 10/11 anonim ***** válasza:
75%
Legfeljebb akkor más, ha azt a röhelyes utcai rövidnadrágot nevezed fürdőgatyának, ami térdig ér és mostanában előszeretettel használják a fiatal srácok. A klasszikus fürdőgatyában minden látszik. Amúgy meg akit zavar, minek nézi? Hihetetlen micsoda prűd emberek vannak manapság. 30-40 éve még a Balaton part is tele volt monokiniző csajokkal.
2024. jún. 8. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!