Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottátok már otthon valamelyik családtagotokat önkielégíteni/szexelni?
Figyelt kérdés
jan. 24. 11:11
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
Persze, annó a szüleimet, később a bátyámat, egyszer az unokatestvéremet....
3/11 anonim válasza:
Nem, de a sógoromat "szagoltam"...(egyszer valami kellett, ami a szobájában volt, mondta, hogy menjek be èrte, ès a kukához közelebb èrve megcsapott a jellegzetes száradt ondó szag)
4/11 anonim válasza:
Igen a húgomat ,masztizni is láttam és szopni is 23/l
6/11 anonim válasza:
Én nem hallottam,de állítólag minket már hallott a párom huga. Ultra gáz amikor ezt felhozza valaki,de azt mondta ez az élet rendje.
7/11 anonim válasza:
Én egyszer nyitottam rá a húgomra, hát nem éppen abban a pozitúrában ahol semmi nem látszott, hanem ellenkezőleg, és próbálok felejteni, de utána szekálni kicsit jó volt, például amikor a szüleink nem tudtak róla, hogy már nem csak az egyikünk nem szűz. Na ott aztán lehetett szekálni, és főleg azért esett nagyon jól, mert húgom az a tipikus kis p*csa és beképzelt is, de ha a szex témát felhoztam az otthoni ebédnél, akkor máris engedelmes lett, és öntött nekem vizet, elrakta a koszos tányérokat stb. :D
Nem vicc!
8/11 anonim válasza:
19 voltam, a bátyám 21, a menyasszonya 22 talán, egésznapos kimerítő felvételivizsga után eldőltem, valóban bealudtam a másik szobában, de valamire megébredtem, és hallottam, hogy a bratyó jól megdöngette a menyasszonyát a rekamén, a csaj valami párnával tompította a visítását, de az ágy rugózott, és örültem, hogy megadja neki, mert egy beképzelt pénzéhes kis nő volt.. Szóba nem hoztam sosem a dolgot..
9/11 anonim válasza:
mostohahugomat többször hallottam masztizni :P
10/11 anonim válasza:
4: ez már direkt volt? vagy hogy lehet ennyire szerencsétlen??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!