Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valaki hallotta már valamelyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki hallotta már valamelyik család tagját szexelni vagy akár önkielégíteni?

Figyelt kérdés
2024. jún. 8. 06:41
 1/10 anonim ***** válasza:
60%

Én egyáltalán nem. Senkit. Soha!

Közelebbi rokonaim már elhunytak, távolabbiakkal nagyon ritkán van kapcsolatom. (Inkább csak telefonon.)

2024. jún. 8. 06:43
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Amíg otthon éltem, sokszor hallottam, hogy szüleim szobájában csukódik az ajtó, és történik valami. Próbálták csendben, de anyám sokszor nem tudta visszafogni magát, és nyögött elég rendesen. Tudom, hogy nagyon érzékeny téma ez és ciki, de nemegyszer volt kemény merevedésem ettől.
2024. jún. 8. 06:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szüleimet hallottam szexelni többször is, meg anyát is többször hallottam önkielégíteni, mert hangosan csinálta.
2024. jún. 8. 06:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan jártam mint a 2. Nalunk szinte mindig teríteken volt a meztelenség, eléggé nudista életet éltünk élünk(már nem lakok velük). Hallottam anyámekat szexelni, szintén nem tudta magát vissza fogni, de nem is akarta szerintem soha. Voltam vagy 16 olyan durva merevedésem volt hogy csak na, még vertem is de nem élveztem el, inkább kimentem a konyhaba inni egy pohar vizet hogy lentebb nyugodjak, termeszetesen ők is pont végeztek. Anyum is jött ki a konyhaba inni. Még a mellén is volt sperma, gondolom szájba sikerült, ő ezért jött inni, én meg ott meredtem állo farokkal. Kicsit sem volt levágó hogy miért feszül annyira a farkam.😀😀 nah mindegy. Volt még ilyen jópár. De utánna inkább megvártam amíg kimennek ők elsőnek.😀
2024. jún. 8. 07:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Húgaimat mindig hallottam mikor kefélték, de ők is engem. De senkit nem zavartunk meg soha.
2024. jún. 8. 09:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Anyát szoktam hallani önkielégíteni. Ma is hallottam.
2024. jún. 8. 09:44
 7/10 anonim ***** válasza:

Hallottam szüleimet, meg a 2 nővéremet.

Az egyik szerintem mar túlságosan is hangos volt...

2024. jún. 8. 15:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szülőket hallottam én is sokszor.

Az a leggyakoribb mikor olyan hangok vannak közbe mintha fingás lenne.

Ezek nélkül is össze lehet rakni a jelekből mikor csinálják, pl. anyám éjszaka megy ki fürdeni, vagy csak a vécén törölgeti magát, de a szennyesben is volt már spermával teli ruha.

2024. jún. 9. 14:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Anyámat reggelente gyakran hallottam maszturbálni.Volt,hogy résnyire nyitva maradt az ajtó.Néma csendben odaosontam az ajtójához,és belestem kíváncsiságból.Be volt kapcsolva a tv,anyám meg kézzel izgatta magát.Egy ideig néztem,majd visszamentem a szobámba.Nagyon furcsa érzés volt,mert anyámat még nem láttam így.18f.
okt. 24. 09:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Valld be kedves #9, hogy felizgazott, főleg ennyire fiatalon.
okt. 24. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!