Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvettem ma farokgyűrűt. Tiszta eres lila volt. De állt mint a cövek. Csajom mondja vegyem le mert már kopp lila. De én élveztem. Lehet ebből baj?
Figyelt kérdés
2024. jún. 7. 21:03
2/10 anonim válasza:
Lehet igen, és nem rosszindulatból írom. Minden indok nélkül, poénbóül Ne használd. Mert a funkcióját tekintve, ezt azoknak találták ki, akinek már csak félig működik az erekcióhoz szükséges verkeringés. A pénisz artériás ere, alul az a nagy vastag, feltudja tölteni a barlangos testet, ami a pénisz merevsége. S a vénás ér szállítja el a keringés által távozó vért. Akinek funkcionálisan szükséges azoknak, a keringés ezen pontján már nem működik a tartós merevségért felelős "visszatartó billentyű, ezért is lankadnak gyorsan. A lila szín az a feltorlódott oxigénben szegény vénás vér, ami tartósan egy helyen maradva, szövetelhalást okozhat tartós távon
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi...
Mondjuk. Őt is izgatta az eres .Tovább is bírtam.
2024. jún. 7. 21:38
4/10 anonim válasza:
De indokolatlan ne használd, mert a lila szín az az oxigén hiány miatt van, s az oxigén hiány szövetelhalással jár!
6/10 anonim válasza:
Annyival kiegészíteném, hogy ráadásúl a leírtak szerint kisebb méretet is használtál. A méret sem mindegy. Nekem már szükséges a használata. Amit vettem csomagba már csak kisebb méret maradt, gondoltam jó lesz az is. De olyan fájdalmat okozott hogy egy napig fájt. Olvasd el amit küldtem linken amit írnak!
7/10 anonim válasza:
Több hosszú párkapcsolatban használtam,nem lett belőle semmi baj.
10/10 Noren1989 válasza:
#8, az az, mikor màr nem érzed, h van farkad.
KérdezőKém: kapjad le, mielőtt leesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!