Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fűtől betépve milyen a szex? Elsősorban olyan fiúk és lányok válasza érdekel, akik gyakran keféltek már így! Miben másabb, jobb vagy rosszabb, mint "tisztán"?
Figyelt kérdés
Az is nagyon érdekelne, hogy a pasi libidóját illetve teljesítményét valóban fokozza a fű? Keményebb tőle a farkuk? A spermájuknak milyen íze lesz tőle? Több vagy kevesebb jön nekik olyankor?
Lányoknál mit vált ki? Bevállalósabbak lesztek ilyenkor?
Köszi az értelmes válaszokat előre is! 🙂
jún. 7. 10:59
11/19 anonim válasza:
10. Van annyi pénzed? Kétlem.
A felütött is magában méreg, inkább gyógyszerek vannak benne.
Én csak jobban elengedtem magam, egyébként is imádok szexelni, más nem változott. Libidót nem növeli.
14/19 anonim válasza:
13 na ahhoz meg végképp nincs közöd hogy az vagyok e vagy sem
15/19 anonim válasza:
14. Akkor mivel veszel meg kilóra, ha nem azzal? ☺️
Mi a szakmád, csillagom? Nekem van kettő is, plusz an szólt is jól beszélem, mégsem találok megfelelő munkát vagy jó bérezést. Vagy csak nehezebben. 😪
16/19 anonim válasza:
N15 sajnálom hogy nehezen helyezkedsz el, de még mindig nem tartozik rád az én munkám.
17/19 anonim válasza:
16. De azért érdekel volna mennyit keres egy hivatásos lány, hogy megvesz kilóra. Puncid bírja? ☺️☺️
18/19 anonim válasza:
Brutal jó. Sokkal érzékenyebb is vagyok olyankor és sokkal hosszabb az élmény, mert lelassul az idő
19/19 anonim válasza:
Nagyon jó a szex úgy, én is lazább vagyok, a pasi is és tovább bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!