Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám a párom kedvét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám a párom kedvét vissza hozni a szexhez?

Figyelt kérdés

Tudni kell páromról hogy sajnos alkoholista ami ugye igencsak lecsökkentette a libidóját. Ez el is fogadtam viszont most hogy elkezdett tisztulni és próbál távol maradni ezektől ugyan olyan minden mint volt...én kívánom a szexet és akarom is őt de mindig van valami kifogás. Túl fáradt,fáj a feje,különbőző indokok miatt nem bír ráhangolódni stb 😔

Most jön az első pici de ez állítólag nem zavarja...mégcsak nem is nagy a hasam stb. Azt mondja ugyan annyira akar és kíván mint én őt csak egyszerűen már nem tini.

27 éves...lassan egy hete nem volt megint semmi. Ez normális??

Mit tennének a helyemben?

2024. jún. 7. 10:18
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kedves 10es!

A párom nem semmirekellő :D

Keményen dolgozik és nem naplopó. Tisztában van a betegségével és próbál ellene tenni! Sokkal becsületre méltóbb mint te aki ilyeneket írogat. Gratulálok

2024. jún. 7. 14:00
 12/18 anonim ***** válasza:
20%
Majd írok a pápának, hogy soron kívül avassa szenté ezt az áldott jó embert.
2024. jún. 7. 14:03
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Keress mást, rengeteg pasi van, aki szívesen kisegít.
2024. jún. 7. 14:38
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Normális pasi minden lehetőséget kihasznál a szex terén. Nem is értem, miért vagy együtt egy alkoholistával. Vagy megvárod, amig verni is fog és minden pénzeteket elissza?
2024. jún. 7. 14:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Gondolom köszöni a sok leépítö kritikát. Mert választ nem kapott. Szexi ruhák,helyek nem indítják be?
2024. jún. 7. 16:04
 16/18 anonim ***** válasza:

Rengeteg választ kapott. Összeállt egy alkoholistával, aki már 27 évesen impotensre itta magát. Ezeken semmilyen szexi ruha és egyéb baromság nem fog segíteni, mert még tüneti kezelésnek is gyenge.

2024. jún. 7. 16:07
 17/18 A kérdező kommentje:

A rengeteg válasz annyiból állt hogy idióta vagyok és hagyjam el :D

Ezek egyáltalán nem segítőszándékúak voltak 🤷🏻‍♀️

Nem bántam meg hogy gyerekünk lesz és soha az életben nem nyúlna hozzám úgy. De természetesen mindenki magából és a környezetéből indul ki🤷🏻‍♀️

2024. jún. 7. 20:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Én nem ezt írtam!
2024. jún. 7. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!