Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik más nő is, aki nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik más nő is, aki nem betegesnek, hanem izgalmasnak tartja, ha férfipartnerének legváltozatosabb ruhakollekciója éppen alsónadrágokból van?

Figyelt kérdés
Férfi alsónadrágokból, teszem hozzá, félreértések elkerülése végett. Az exbarátnő szerette rajtam látni az ilyesmit, vele együtt kezdtünk vásárolni anno, én őutána is folytattam, mára minden határon túlmenve a gyűjtést illetően, amit viszont nem mindenki tart normálisnak.

jún. 6. 10:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit fetisiszta dolognak tűnik, de nyilván van, aki erre gerjed. Mást viszont esetleg taszít ez a fétis. Csak ennyiről van szó.
jún. 6. 10:41
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is fétis dolog én a női bugyikkal vagyok így annyit veszek a szerelmemnek amennyit csak tudok de jobbára mintásat engem nagyon izgatnak a mintás női bugyik persze a megfelelő nőn
jún. 6. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!