Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk az valóban igaz, hogy az egyik heregolyótok lejjebb csüng mint a másik?
Figyelt kérdés
jún. 5. 18:05
1/17 anonim válasza:
Nekem az egyik érezhetően nagyobb ezért lejjebb van, tehát rám ez igaz.
2/17 anonim válasza:
Nem néztem eddig. Van kis igazság benne. 🤣👌
4/17 anonim válasza:
Igen, és úgy tudom, hogy ez a jellemző.
5/17 anonim válasza:
Csajoknál is az egyik cici nagyobb, mint a másik picivel... ez pont jól is van így.. 🙂
6/17 anonim válasza:
mindenkinek lejjebb van az egyik heréje mint a másik, nekem a bal oldali. Gondolom ennek az lehet az oka hogy ha összezárjuk a combunkat akkor ne tudjanak a herék összenyomódni.
7/17 anonim válasza:
Olyannyira igaz mint, hogy minden nőnek az egyik melle nagyob(v. kissebb) mint a másik!! :)
9/17 anonim válasza:
És olyan is van, hogy a pasik mindig valamelyik oldalt "hordják" a farkukat. Szerintem ezt az is befolyásolhatja, hogy melyik here van lejjebb/feljebb, mert akkor aszerint lesz kényelmesebb valamelyik oldalon neki.
10/17 anonim válasza:
9-es ennek nem hiszem hogy köze lenne hozzá, a farkam mindig a heréim felett vannak, ráadásul nekem jobb oldalon van a farkam és a jobb herém van feljebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!