Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Járnátok ronda pasival (akinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok ronda pasival (akinek a tulajdonságai tetszenek) ha mellette szexelhettek másokkal?

Figyelt kérdés
2024. jún. 5. 04:39
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Persze hogy igen
2024. jún. 5. 05:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Volt már ilyen korábban?
2024. jún. 5. 05:22
 3/9 NemFogodKitalálni ***** válasza:

Nem.

27N

2024. jún. 5. 06:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2024. jún. 5. 09:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Nah és akkor ha rendes normàl kapcsolat lenne az az monogám?
2024. jún. 8. 07:53
 6/9 A kérdező kommentje:
De miért akarna egy csúnyával ilyet valaki?
2024. jún. 8. 08:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

miért akar bármit tőle akkor ha már itt tartunk?

Pénz?

Ha igen akkor sima prosti.

Ha viszont szereti akkor szereti és nem dug félre ennyi.

Én ha egy csúnya nőt megszeretek (én is az vagyok az az pasiban) akkor nem hagynám ott egy insta modellért akkor sem ha tálcán kínálja magát nem mennék bele egy éjszakásba sem de ez én vagyok.

2024. jún. 8. 09:58
 8/9 A kérdező kommentje:
De te férfi vagy az teljesen más
2024. jún. 8. 10:14
 9/9 anonim ***** válasza:

miért lenne ugyan úgy ember basszus.

Gondold végig milyen kapcsolat az ha jaj nagyon szimpatikus vagy szeretlek de mással szexelek. Vagy ha vele is az jobb helyzet de akkor sem normális.

Ha csak tetszenek a tulajdonságok de semmi intim nah az barátság.

Persze ha betegség miatt nem lehet szexelni az is más de erre is vannak megoldások pl orál vagy nem is tudom de lehet. Vagy nagyon beteg ezért nem tud nem lehet szexelni semmilyen módon csak ápolod őt de szereted hát az is más élet helyzet.

2024. jún. 8. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!