Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki 0-24 erényövet hordani és női fehérneműt viselni pasiként?
Nem ciki. De másnak amúgy se kell tudnia.
Nekem a feleségem tesz rám erényövet. Legutóbb 100 napig volt rajtam. És senki nem tudja , mert nem is tartozik másra.
Igen. Nagyon ciki.
És ha valóban hetero lennél, akkor meg sem fordulna a fejedben a női fehérnemű viselése.
#11 Ezek szerint, 100 napig nem szexeltél a feleségeddel??
Hát én ezzel nem dicsekednék. Meg azzal sem, hogy erényövet rakna rám a feleségem, mint a középkorban. Bár akkor csak a nőkre tettek erényövet, de a mai világban már a fetisizmus extremitásai csúcsra vannak járatva.
Én ezektől a beteges dolgoktól sokkal értelmesebb dolgokban találom meg a boldogságom, és szerencsére nincsenek fétiseim, csak hobbijaim.
c3c nicknek (aki nagy valószínűséggel a kérdező lehet):
Kérlek, hanyagold privát postámat, és ne zaklass ott a marhaságaiddal. Ha a kommentem nem tetszett, arra itt reagálj, és ne sunyi módon privátban toljad a hülyeségedet. Remélem, érthető voltam.
De tanulságként, bemásolom és megválaszolom itt a privátban írt üzeneted (ahogy azt neked is kellett volna a kommentemre).
Ezt írtad privátban: "c3c
Szia!
Tiltás
2024. június 5. 23:02
Előzmény:
A kérdésre írt válaszod: Ciki 0-24 erényövet hordani és női fehérneműt viselni pasiként?
""Nincs olyan közösség, ahol ezt elmondhatnám" Itt elmondhattad. A kommentek alapján nem talált kedvező fogadtatásra. Talán nem véletlenül. De ha..."
Az üzenet:
Ez szerinted Liberális hogy lehülyézel egy gendert? Ez nagyon konzervatív hozzáállás!… 🙈😂"
Nos, akkor tisztázzuk a leglényegesebb kérdést. A liberális hozzáállás egyáltalán nem azt jelenti, hogy ne mondhatnám meg valakinek, hogy hülye, hogy valamivel vagy valakivel nem értek egyet. Sőt! A liberalizmus éppen azt foglalja magában, hogy mindenkinek joga van azt csinálni és azt mondani, amit csak akar. Természetesen, mindezt csak a jogi keretek, a jóízlés, és az íratlan erkölcsi szabályok szerint -ez utóbbi kettő minden embernél más és más.
Mint korábban már írtam, "ha neked ez így jó, akkor csináld", és mindössze idáig terjed a liberális felfogás, nem tovább. Innen már teljesen fölösleges volt a gender kérdés felé terelned az üzeneted, mert éppen az előbb idézett mondatommal ismertem azt, hogy toleráns ember vagyok, és nem magát a "gendert" hülyéztem le, hanem személy szerint téged, és ezt a kijelentésem továbbra is fenntartom, ahogy azt is, hogy mindenkinek joga van hülyének (is) lennie, nem muszáj olyan módon cselekednie és élnie, hogy más emberek ne nézzék hülyének, és ne hülyézzék le azért. Képzeld, még ez a kijelentésem is teljességgel liberális szemléletű, mert ahhoz sem vitatom el a jogodat, hogy olyan légy, amilyen csak akarsz lenni (jelen esetben, az én olvasatomban hülye). Ugye milyen érdekes a liberális szemlélet?
A konzervatívizmusnak pedig csak annyi köze van a különböző fétisekhez, mint Micimackónak a Mackó sajtóhoz, vagyis semmi.
Azért, mert valakinek nincs olyan fétise, mint neked, azért mert valaki nem tetszőnek, maga számára nem elfogadhatónak, vagy egyenesen visszataszítónak talál valamit, attól még nem lesz senki konzervatív.
Hidd el, az emberek 99,99%-a nem szeretné, ha erényövet akarna valaki rátenni, ha férfi létére női fehérneműt kellene hordania, ahogy az emberek 99,99%-a azt sem szeretné, ha pl. beleszarnának vagy belehugyoznának a szájába, vagy szado-mazo dolgokat kellene "játszania", és még sorolhatnám napestig a fétisek különböző megnyilvánulási formáit, amiket az emberek nagyrésze nem kíván a háta közepére sem, nem hogy az az élete szerves része legyen.
Ezek alapján, ha a te (hibás!) felfogásod szerint valaki hülyeségnek tart egy fétist, vagy egy fétist kedvelő embert, akkor az konzervatív. Akkor viszont jó sok konzervatív ember él a Föld nevű bolygón, akik pl. nem akarnak szart enni ebédre, híg fost vacsorára, és azt leöblíteni egy nagy adag meleg sárga húggyal, ha nem akarja magát korbáccsal vetetni egy dominávak, nem akarja a büdös lábadat nyalogatni, stb., stb.
Mert a te beteges felfogásod szerint mindenki konzervatív (vagyis az a hülye és nem te), aki nem ért egyet azzal, hogy teljesen természetes férfiként női fehérneműt és erényövet hordani.
Egyébként orvos mikor látott utoljára?
Megjegyzem, azzal, hogy a gender kérdéssel "véletlenül" összekeverted a fétist (bár valamilyen szinten a pszichológia szerint vannak összefüggések a szexuális irányultság és egyes fétisekhez való vonzódás között), elárultad magad, hogy te magad sem tartod a heteroszexualitás témakörébe tartozónak azokat a fétiseket, amiket a "védelmedbe vettél", és egyenlőségjelet tettél ezen fétisek és a gender között, pedig a kettő nem ugyanaz!
Vannak bizonyos fétisek a pszichológia szerint, amelyek egyértelműen árulkodnak a szexuális irányultságról is. Ha utána nézel, akkor megtudhatod, hogy a férfiak női fehérnemű viseléséhez való vonzódása (fétise) is egy azok közül, ami nagyban eltér a heteroszexuális férfiak szokásaitól, és jelentős eltolódást jelez a biszexualitás, illetve a homoszexualitás irányába.
Így a végére még annyit, hogy természetesen tiltottam a nicked, bár azzal is teljes mértékben tisztában vagyok, hogy a hozzád hasonló emberek csinálnak egy másikat, ha ilyen rejtőzködő életmódot folytatnak, hogy csak névtelenül, és csak ilyen fórumon vállalják fel az aberrációikat.
Liberális üdvözletem neked a sokszínű világban!
(a 8-as voltam)
A mai világban? Tudod mióta vannak fétisek? A különbség hogy sokkal többről tudsz a net miatt de nincsen több.
A lényeg az, hogy Te is csinálod ami neked jól és más is és nem is fontos egymas hülyeségeivel foglalkozni. Ha valami nem érdekel tovább görgetsz.
Sztem semmi gáz nincs ebben én is hordok erényövet, sokan hordanak az egyik legjobban fogyó szexjátékszer. Mi is úgy kezdtük a feleségemmel h kicsit feldobni a dolgokat, néha felvettem pár órára szex előtt/közben, aztán volt h rajtam maradt.. Így lett később h egész napra, egész hétvégére, majd egész héten rajtam maradt. Most kb hetente egyszer kerül le rólam, nem mondom h nem szenvedek néha de mégis élvezem.
Ne törődj mások hozzáállásával csináld azt ami neked jó.
Annyi hozzáfűznivalóm van azért, hogy ennek az erényöv hordás akkor nyer igazi értelmet amikor van egy párod aki őrzi a kulcsokat. Úgy sokkal izgalmasabb, élvezetesebb hosszú távon is az egész.
Ha egyedül vagy akkor, azt csinálsz magaddal amit csak akarsz.
Egyébként én is szeretem mindketőt.
Ha van párod nyilván ell kell, hogy mond neki, mert sokáig titkolni nem lehet.
A fogadtatás a párod részéről matematikailag 4 esélyes. A gyakorlat inkább az, hogy 2 esélyes. Vagy elfogadja mindkettő vagy egyiket se.
Próbáld meg úgy tálalni a dolgot, hogy az Ő számára is aranyos legyen.
pl sex után vedd fel a bugyiját és mond hogy szeretnéd viselni hogy rá emlékeztessen.
Az erényövet meg vedd fel és egy laza napon add át a kulcsot egy nyakláncon, és amikor jön az együttlét ideje akor lehet meglepi mi is van rajtad és milyen kulcsot adtál neki.
Ha nálla lesz a kulcs eldöntheti kienged -e vagy sem vagy dupla döbbenet ha nincs nálla a kulcs. De mindenképpen szerezz neki erotikus örömet. Ha ígyteszel érezni fogja hogy Ő ki van elégítve és te meg mennyire bízol benne. Talán így több esélyed van hogy elfogadja mintha csak szóban ismertetnéd a tényeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!