Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki 0-24 erényövet hordani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki 0-24 erényövet hordani és női fehérneműt viselni pasiként?

Figyelt kérdés
Nyilván nem tud róla senki, de ez nekem egyfajta belső kényszer! Így érzem jól magam. Nincs olyan közösség, ahol ezt elmondhatnám, holott gondolkodtam rajta, mert nekem ez így egyfajta életmód, amivel boldog vagyok, de nyilván többesben jobb lenne, ugyanakkor, tartok tőle, hogy belevisznek másba, ami meg nem lenne jó, csak nem tudnék nemet mondani a szükséges pillanatban. Ti mit tennétek a helyemben?

jún. 4. 21:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
59%
Na most ezt a kérdést miért a hetero rovatban tetted fel?
jún. 4. 21:14
 2/19 A kérdező kommentje:
Mert fiú vagyok és a nőkhöz vonódom.
jún. 4. 21:20
 3/19 anonim ***** válasza:
62%

Igen, szerintem vérciki.

Hogy mit tennék a helyedben? Csak belehugyoznék az egyik dugaljba. És lehetőség szerint nem áramszünet alatt...

jún. 4. 21:21
 4/19 anonim ***** válasza:
41%
Mi az a erényöv
jún. 4. 21:33
 5/19 A kérdező kommentje:
Egy olyan eszköz, ami meggátolja az erekciót.
jún. 4. 21:47
 6/19 anonim ***** válasza:
66%
Tök normális vagy - nyugi!
jún. 4. 22:45
 7/19 anonim ***** válasza:
34%
Jól írod: fiú vagy, azaz inkább csak fiúcska. A férfiak használni akarják a farkukat, nem úgy mint te.
jún. 4. 23:42
 8/19 anonim ***** válasza:
54%

"Nincs olyan közösség, ahol ezt elmondhatnám"

Itt elmondhattad. A kommentek alapján nem talált kedvező fogadtatásra. Talán nem véletlenül. De ha neked ez így jó, akkor csináld. Liberális emberként senkitől nem vitatom el azt a jogát, hogy hülye legyen.

jún. 5. 01:09
 9/19 anonim ***** válasza:
57%

Ha jó neked,csináld! A te dolgod,nem àrtasz vele senkinek.

Ciki? Ki előtt ciki? Ki van írva a homlokodra,hogy lakatolva vagy,ès női bugyi van rajtad?

Èn ennèl jóval durvább vagyok,ès nem èrdekel ciki e. Ha akarom tudja/látja a környezetem mi van rajtam,ha akarom nem.....

jún. 5. 06:27
 10/19 anonim ***** válasza:
74%

Eljátszottam a gondolattal, mi lenne ha a kérdező rosszul lenne az utcán, és bevinné a mentő a sürgősségire.

Azt hiszem lenne nagy meglepetés, kunczogás és röhögés, ha meglátnák mit rejt a ruhája, és utána mindenki csak erről beszélne.

jún. 5. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!