Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki 0-24 erényövet hordani és női fehérneműt viselni pasiként?
Igen, szerintem vérciki.
Hogy mit tennék a helyedben? Csak belehugyoznék az egyik dugaljba. És lehetőség szerint nem áramszünet alatt...
"Nincs olyan közösség, ahol ezt elmondhatnám"
Itt elmondhattad. A kommentek alapján nem talált kedvező fogadtatásra. Talán nem véletlenül. De ha neked ez így jó, akkor csináld. Liberális emberként senkitől nem vitatom el azt a jogát, hogy hülye legyen.
Ha jó neked,csináld! A te dolgod,nem àrtasz vele senkinek.
Ciki? Ki előtt ciki? Ki van írva a homlokodra,hogy lakatolva vagy,ès női bugyi van rajtad?
Èn ennèl jóval durvább vagyok,ès nem èrdekel ciki e. Ha akarom tudja/látja a környezetem mi van rajtam,ha akarom nem.....
Eljátszottam a gondolattal, mi lenne ha a kérdező rosszul lenne az utcán, és bevinné a mentő a sürgősségire.
Azt hiszem lenne nagy meglepetés, kunczogás és röhögés, ha meglátnák mit rejt a ruhája, és utána mindenki csak erről beszélne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!