Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22/45 anonim válasza:
Kicsi a mell, de szerintem jó, sokaknak amúgy is a kis mell tetszik. Neked mondjuk még a melltartó is leszorítja szerintem. Az alak nekem pl. pont bejön, nem férfias. Te vagy a képen?
23/45 anonim válasza:
Fogdosnám.
A bimbijeid, udvarod milyenek?
25/45 anonim válasza:
Ehhez az alakhoz tök mindegy, hogy milyen melle van a csajnak, egy Istennő!😍
26/45 anonim válasza:
Eléggé kicsi. Konkrétan ha hanyatt fekszik úgy ellapul, mintha nem is lenne ott. Pedig jó bőr. De valakinek biztosan ez jön be, szóval no para.
27/45 anonim válasza:
Nagyon kicsi, de én momentán pont leszarom. Úgy értem, nem beletörődnék, hanem nekem 100%-ig megfelel és tetszik.
28/45 anonim válasza:
A kicsi mellek szépek, de neki szinte semmi sincs.
Ha lenne egy kicsit több melle, akkor rendben lenne (kicsit vastagabb a combja, van kis hasija is, csak behúzta).
Pár hónap alatt fitoösztrogén és fehérje dús étrenddel, sporttal és spéci gyúrással nőjét jól karbantartó férfi ilyen kis testi hibát szépen korrigál.
29/45 anonim válasza:
"nőjét jól karbantartó férfi ilyen kis testi hibát szépen korrigál"
Szerintem összekeverted a párkapcsolatot a kutyatartással.
30/45 anonim válasza:
Nem vagyok kis mell párti de az összkép, a kisugárzás nekem bejön.
Tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!