Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jeleni hogy rossz lelkű vagyok?
Nincs benne semmi szerintem.
Nyilván az más lenne ha kézen fogva sétálnál vele az utcán. De ahoz sem lenne senkinek semmi köze.
Hát szerintem egy két hónap gyász bőven elég. Nyilván am sem tud mit csinálni az ember, azzal már nem tudja feltámasztani szegényt - és nyilván Ő is azt kívánná, h érezd jól magad utána és ne bankodj sokat, hanem szeretettel gondolj csak vissza rá és szép emlékeket őrizve. De nem azt, hogy apáca legyél, bűntudatod legyen és ne vállald fel az új kapcsolatod az életedben!
Egyébként lehet h joval idosebb férjed volt, manapság ez is teljesen normális, de akár baleset is lehetett, igazából ez teljesen mindegy is - a lényeg, hogy helyén kell kezelni ezután a dolgokat és ha komoly kapcs lesz belőle, ha nem, érezd jól magad, ismerd meg és ki a férfit és aztán el tudod dönteni hogy vele, vagy esetleg mással a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!