Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez azt jeleni hogy rossz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jeleni hogy rossz lelkű vagyok?

Figyelt kérdés
32 éves özvegy nő vagyok férjemet 2 hónapja vesztettem el és annyira nagyon bűntudatom van mert férjem hiánya még mindig nagyon fáj és tudom hogy hamar van még új kapcsolatba kezdeni de még is feltűnt egy férfi az életemben, és tegnap este meg történt köztünk az a dolog! ez azt jeleni hogy rossz lelkű vagyok?

2024. jún. 3. 20:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%
Hallottam egy sztorit, hogy egy férj felakasztotta magát, és a feleség a helyszinelő rendőrt már aznap este ott marasztalta, mondván hogy nem szeretne egyedül lenni. Nyugi, te legalább vártál kettő hónapot.
2024. jún. 3. 20:29
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Miért lennél rossz lelkű? Ez is a gyász feldolgozásának egy módja.
2024. jún. 3. 20:29
 3/16 Senior Séf ***** válasza:
74%
Lehet, hogy a férjed is ezt akarná.
2024. jún. 3. 20:35
 4/16 anonim ***** válasza:
79%
A férjed már nem fog visszajönni ha évekig magányosan ülsz otthon se. Mindenkinek egy élete van, cselekedj úgy ahogy te jónak látod. Ne más véleményével foglalkozz.
2024. jún. 3. 21:34
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
Rosszlelkű... Nem rontottál meg senkit, nem lopsz mint Orbánék, nyugi.
2024. jún. 3. 22:24
 6/16 anonim ***** válasza:
52%
Max inkább az aki 2 hónap után már rádrepült
2024. jún. 3. 23:01
 7/16 anonim ***** válasza:
47%
Ez teljesen normális, egészséges!
2024. jún. 4. 04:20
 8/16 anonim ***** válasza:
24%
Erkölcstelennek mondanák inkább
2024. jún. 4. 10:32
 9/16 anonim ***** válasza:
19%
Inkább undoritó. Szerinted a férjed mit szolna ehhez??
2024. jún. 4. 10:52
 10/16 anonim ***** válasza:
46%

Ne hallgass az ilyen 100 évvel ezelőtt megsavanyodott emberekre akik értelmetlenül akaran neked lelkifurdalást.

A férjed sem várná h apáca legyél hanem annak örül, ha mielőbb jól érzed magad ❣️

2024. jún. 4. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!