Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha a pasim túl hamar elélvez ha kutyapózban szexelünk?
Figyelt kérdés
Imádok kutyapózban szexelni, de a pasim olyan hamar elmegy hogy már egyszerűen élvezhetetlenné vált vele a szex. Nem bír ki egy perncnél többet.2024. jún. 2. 22:39
1/10 anonim válasza:
De a második vagy harmadik menetben is ilyen hamar elmegy?
2/10 A kérdező kommentje:
Igen
2024. jún. 2. 22:45
3/10 anonim válasza:
Érzéstelenítő krém a farkára, és vastagabb óvszer segíthet
5/10 anonim válasza:
Őszintén, mióta kiírtad, hány Önkéntes Jóskától kaptál privit, hogy dugjál vele, ő sokáig bírja?
6/10 anonim válasza:
Az egy ilyen "gyilkos" póz. :D Én is szeretem.
Próbálja meg más szögben vagy más ütemben nem olyan mélyen, tartsd máshogy a popsid, a hátad, nyisd vagy zárd össze a lábad stb. Kisérletezni kell vele.
Nekem ez vált be.
7/10 anonim válasza:
Valóban gyilkos póz, de ha harmadjára is ilyen hamar elmegy ott a baj nem kevés.
8/10 anonim válasza:
Ez van ilyen a férfiak orgazmusa. Mégis szerinted milyen okból kellene tovább tartania egy szaporodást szolgáló testifunkciónak ?
9/10 anonim válasza:
Velem is volt már így, hogy hamar elélveztem kutyában. Nekem a gumi segített, illetve, hogy nem kértem semmilyen előjátékot a feleségemtől. Emiatt nem voltam annyira felizgulva. Most már sokkal tovább bírom és néha kétszer is elélvez, mire én elmegyek.
10/10 anonim válasza:
Az a "baj", hogy gyönyörű a popsid.
Ha egy férfi gyönyörű popsit làt, az annyira hatással van rá, hogy egyszerűen szinte lehetetlen sokáig bírni.
Én már akkor szinte majdnem elmegyek, ha a párom popsiját simogatom.
Ha puszilgatom is, az meg már totál KÁO/SZ/.😃😄🤭
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!