Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, volt már veletek hogy egy szenvedélyesebb csóktól akár nyilvános helyen felállt nektek?
Ez azt jelenti, hogy csak a csók volt nagyon jó, vagy a csaj jön be nagyon?
Többedik randi már ez, este egy téren sétáltunk, viszonylag kevesen voltak körülöttünk azért. És ő adott egy szájra puszit, én meg picikét lehet, hogy már kivagyok, mert visszacsókoltam, de elég heves lett, egymás hajában túrtunk, meg minden, nyilván teljesen össze is simultunk, elég sokáig csókolóztunk, és éreztem, hogy felállt neki. Utána mondta, hogy üljünk le oda a közeli padra, és még ott beszélgettünk, csak utána mentünk haza. Nem akartam rákérdezni, mert nem tudom mennyire komfortos ez neki egy nyilvános helyen.😅 Az első csókunk volt, azt hiszem picit túltoltam.🙈 Szerintetek rákérdezhettem volna? Nektek milyen érzés lett volna/volt? (Nagyon köszi, 20L)
Igen,persze,ha Ő is finoman,szenvedélyesen,s izgatóan csókol,ahogy én is!
De sajna régóta szingli pasi vagyok,s ilyenbe is rég volt részem,mert nehezen lehet erre is nőt találni!
Pedig nagyon vágynék rá,mert én is imádok csókolózni...is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!