Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy hátrányos helyzetű lányból...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hátrányos helyzetű lányból nagyobb eséllyel lesz prostituált ?

Figyelt kérdés

Nem szeretném annyira részletezni a dolgot, de a lényeg az hogy a lakótársam mostanában sokszor megy el délután illetve este a lakásról valahova. A vizsgáival már végzett, tehát nem egyetemre megy tuti, és mindig visz magával egy táskát amibe sose tudtam hogy mit pakol, de tegnap este amig tusolt belenéztem, és egy csipkés alsőnemű volt benne, necc harisnya, meg egy pár tűsarkú plusz ha jól láttam óvszer is. Továbbá kábé egy hónapja szinte minden nap beszél egy férfival telefonon, és néha hallom hogy olyanokat mond a lakótársam neki hogy: ”Ma hol leszünk” meg hogy ”Igen majd a ma estit oda adom”

Tudni kell róla hogy nincs jóba a szüleivel, nincsenek barátai, mi is csak ritkán beszélünk, és mindig is szegényes körülmények között élt. Tehát lehetséges hogy prostiként dolgozik plusz keresetként ? Vagy túlgondolom. Ti gyanakodnátok a helyemben ? Én csak erre tudok gondolni

2024. jún. 1. 19:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
15%

Ha prostiként dolgozna, akkor nem lenne szüksége rád, mint lakótársra. Haver mondta(meg a fa*omat :D), hogy átlag 15 ezer szar magyar forint félóránként. Amúgy míg nem jelennek meg nagydarab czigány kanik a környéken, addig nyugalom van.Ezt is

haver mesélte.

2024. jún. 1. 19:27
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
Utcai prostiknak mindegy hol laknak, vagy is ez f.szs.g hogy nincs rád szüksége. Legalább ennyivel többet tud spórolni, hogy osztoztok a lakás kiadásain. Esélyes hogy prosti a leírás alapján.
2024. jún. 1. 19:48
 3/11 anonim ***** válasza:
81%

Nem tudhatod biztosra, viszont ezek a dolgok eléggé arra utalnak hogy vagy valakikhez elmegy és ott történik a dolog, vagy ahogy az előző is irta utcai prostiként dolgozik.

Reméljük hogy akivel telefonon beszél nem a stricije, mert akkor már nagy bajban van.

2024. jún. 1. 19:54
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
Láthatóan fingod sincs erről a szituról :D Amúgy meg az utcai jányokat rég összeszedték. (Frekventáltabb helyeket kihagyva, nem véletlen.) Ők is hirdetnek lakáson, De csak "házhoz megyek" funkcióval... "havernak" mesélte egy szolgáltató lány, hogy átalalkult a szakma. Már nem a Strici gyujti be a lanyokat, hanem a lanyok fizetnek onszantukbol bizonyos szolgaltatasokert...
2024. jún. 1. 19:59
 5/11 A kérdező kommentje:

4-es milyen buta is vagyok hogy nem tudom hogy megy ez az ipar...tényleg szégyenlem magam.

(Nyilván azért kérdeztem mert nem tudom, haver mesélte ezt is ?)

2024. jún. 1. 20:04
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
Igen sajnos.
2024. jún. 1. 20:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok: de ez nem prostitúció amit csinál, nagyon sok ilyen támogatói kapcsolat is van, rendes normális férfiakkal is, általában idősebbekkel es érzelmek is szoktak lenni foleg idovel. Vannak ilyen sugar daddys oldalak is, de ott rendes vállalkozók, multi vezetok is vannak fent, 30-40 es korosztálybol is - nagyon sok csaj nyomja ezt most, foleg sulisok kozt, de mások is - ez tényleg nem olyan egyébként - sokszor aztán még rendes kapcs is lesz belole, hiába a korkülönbség stb.
2024. jún. 1. 20:42
 8/11 anonim ***** válasza:
74%

www.puncs.hu

Itt nézz körül, ha gondolod:) ez egy magyar oldal, lehet még fent is találod a csajszit:)

2024. jún. 1. 20:43
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Rád az első válasz vonatkozott. A második a többi válaszolónak. Attól, hogy egycsaj szexi fehérneműt meg kotont hord magánál, még nem kú*va. De te nem talán féltékeny vagy, hogy őt megrakják téged meg nem? Nőktől simán kitelik...
2024. jún. 1. 20:47
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Dee persze az is lehet, h futtatja Ot valaki, mert ha a csaj mondja a férfinek, hogy: "igen majd a ma estit odaadom" akkor lehet h egy csavo hordja Ot gazdagabb emberekhez, ide oda, meg mindig máshová szex műsorokat adni, stb - és a férfi kéri a részét a csajtol minden esetből cserébe. Ha ilyeneket mond a csaj, akkor valószínűbb ez.
2024. jún. 1. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!