Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, nem mértem még vonalzóval. Viszont mivel már szültem egy majdnem 4 kilós gyereket, így mondhatom, hogy nagy :D
Ennek ellenére mikor párom berakja, igencsak szokott feszíteni, pedig eléggé benedvesedek.
Tudod, a hüvely az elég rugalmas..
27N
Milyen tág a hüvelye valakinek?Ezt nem olyan könnyű megválaszolnj mint a férfiaknak hogy mekkora a péniszük.
Vannak, akik kegel gyakorlattal képesek teljesen összezárni a puncijukat ugy hogy a 2 szemközti fal összér.
És lehet hogy ugyanez a nő aki erre a dologra képes, kesőbb szül és 12-14 szélesre kitágul a vaginája.
A picivel könnyebben megválaszokható kérdés hogy mi az a szélesség amit azért órákig tartó előjáték és tágítás nélkül is még inkább élvez a nő mint fáj neki. És ez a méret jellemzően 5 centi körül van.
Az hogy akármilyen vastag -és itt sokszor már elméleti vastagságokról beszélünk- farkad lehet a női hüvely kitud tágulni bármekkorára, az egy butaság. De sajnos nagyon sokszor olvasok ilyet.
Még ha félre is tesszük azokat a dolgokat hogy a nő élvezni akarja a szexet és nem elviselni, illetve hogy egyik fél sem akar 10 óra előjátékot akkoris tény -és ezt nem is nagyarázom mert annyira triviális- hogy pl 1 méter szélesre emberi vagina a büdös életbe nem fog tágulni. De még a 12+ centi szélesség is olyan -ez pénisz esetében még mindig egy elméleti méret dehát olvastam már itt olyat hogy valakinek ekkora van- hogy habár egy baba kitudja tágítani ekkorára a vaginát, egy férfi, még ha valóban ekkora is a hímtagja, erre az életben nem lesz képes, mégpedig azért nem mert szülésnél a medence is megreped egy kicsit. Namost lehet a férfi akármekkora jani, meg állíthatja hogy neki kőkemény micsodája van, azért arra befizetek hogy mikor fogja a szivacsos péniszével megrepszeteni egy nő medencecsontját.
A legvsstagabb pénisz statisztikailag talán 7+ cm széles lehet, amit hacsak nincs valami egészségügyi problémája a lánynak, akkor igencsak sokáig tartó, izgatás, tágítás, fájdalom árán a nők nagy többségébe belehetne tenni, de mint írtam fentebb azért a legtöbb nőnek ha 5 centinél sokkal szélesebb a pénisz az már vagy nem kellemes annyira, vagy pedig tényleg idegesítően sok előjáték kell ahhoz hogy élvezni tudja.
Na és akkor most jöhetnek a szokásos kokmentekna 6+ centi vastag péniszt birtokló uraktól, akik leírják hogy ők sosem tapasztalátk hogy ne ment volna be egyből...
Alapesetben a huvely zart vagyis a falai osszesimulnak. Izgalom hatasara kitagul.
Aki kegel gyakorlatokat vegez annak nem lesz laza a huvelye. Leven szules utan is fogja csinalni.
Egy atlag ujszulott fejkormerete 36cm kb ekkora tud tagulni a huvely. DE szex kozben is ki lehet tagitani ugy h a nonek ne fajjon neked meg eltunik az oklod benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!