Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pénzt ajánlani szexért legális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénzt ajánlani szexért legális?

Figyelt kérdés
Pl. Instán, felnőtt nőknek

2024. máj. 31. 12:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
35%
Jah, a gyakorin mindent meg lehet tenni a nőkkel. Próbáld meg, hátha lesz annyi esze a nőnek hogy feljelent
2024. máj. 31. 13:27
 12/21 anonim ***** válasza:
69%
Na és szext ajánlani pénzért?
2024. máj. 31. 13:31
 13/21 anonim ***** válasza:

Kedves #11!

Engem nem érdekel hogy férfi vagy nő vagy. Ha elmúltál 18 akkor fizetek 10000 Ft-ot ha megdughatlak.

Üdv,

#5,10 válaszoló

Na menjél jelentsé fel, kíváncsi vagyok ahogy próbálnak a rendőrségen nem körberöhögni, hülyegyerek :D

2024. máj. 31. 13:40
 14/21 anonim ***** válasza:
17%
Remélem a meleg pasik is olvassák ezt a kérdést, es ha ennyire szabad, akkor majd külsik nektek a dickpickeket meg hogy pénzért szopjátok le őket😊
2024. máj. 31. 13:42
 15/21 anonim ***** válasza:

Ugye tudod #14 hogy mi a különbség a kellemetlen és az illegális között.

Remélem nagyanyádat is feljelentetted mikor valami rossz ízzűt sütött és tukmálta rád...

2024. máj. 31. 13:46
 16/21 anonim ***** válasza:
54%
#15, Remélem majd ha kapod a homároktól a dickpickeket csak legyintessz, kis kellemetlenség, semmi több.
2024. máj. 31. 13:51
 17/21 anonim ***** válasza:

Kaptam már dickpickeket. Leszarom. De te látom nagyon buta vagy, hogy még a példám ellenére se érted meg hogy mi a kellemetlen és az illegális az két különböző dolog. Én elhiszem hogy te naponta 20 dickpicket kapsz, azt is elhiszem hogy wz nagyon zavar téged, de ha ez a 20 dickpick privátban érkezik, 20 különböző embertől akkor nem zaklatás és sajnos a kéretlen dickpickküldés sem illegális tehát ez van.

#5,10,13,15 voltam

2024. máj. 31. 13:59
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem kapok 20 dickpicket, egyszer kaptam szexuális ajánlattételt pénz említése nélkül egy polgármesteri hivatalban dolgozó személytől. Megmutattam az 1 privátüzenetet a polgármesternek és azonnal kirúgta az illetőt.

Lehet nem volt illegális, mégis a munkájába került.

2024. máj. 31. 14:17
 19/21 anonim ***** válasza:
Biztos nem volt illegális, ettől még kirúghatták, az sem illegális hogy kevesebb profitot termelsz a cégnek, mégis kirúghatnak miatta :D de igen pl azt se nézik jó szemmel ha az osztályfőnök összejön a középsulis diáklánnyal, sőt az speciálisan illegális is, de csak a speciálus helyzet miatt, amùgy nem az hiszen a középiskolás lányok már elmúltak 14 évesek.
2024. máj. 31. 14:27
 20/21 anonim ***** válasza:

Rövidre zárom mert hülye.

A lényeg: megteheted, de ha megütöd a bokád, akkor ne lepődj meg.

2024. máj. 31. 14:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!