Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ismerkedésnél jobb, ha egy pasi előre bevallja, hogy bébirépája van?
Hát ha szóba jön ilyesmi téma. De ha nem akkor elég hülyén jön ki.
Viszont ez szerintem nem redflag. Ettől még lehet ismerkedni, aztán ha egyszer oda kerül a sor kiderül mire képes.
Volt ilyen pasim. De jó dumája volt és tetszett emberileg. 3 éves kapcsolat lett belőle.
Ami a szexet illeti: se előtte, se utána nem nyalt ki nála jobban senki! Fantasztikus nyelve volt! Imádtam a csókjait is!
A pasi rendkívül figyelmes volt, érzéki, de ugyanakkor volt benne egy kis perverzió is, szóval nem volt vele unalmas, sokmindent vele próbáltam ki először. A pénisze 12cm volt, de viszonylag vastag és kőkeményen tudott állni. Mindig szép csupaszra volt borotválva, úgyhogy kívánatos volt! Könnyen befért a számba, fincsi íze volt nagyon. A dugásnál volt néha probléma bizonyos pózoknál, de ezzel simán együtt tudtam élni.
Volt ilyen igaz csak szex kapcsolat volt. Ismerkedés alatt mondta hogy neki kicsi. Adtam egy esélyt neki mert nagyon bejött a pasi.
Aztán hiába kicsi volt de annyira nagy volt a vonzalom hogy szexelni összejártunk még ha néha nem is volt mindig kielégítő a szex.
mi az a bébi répa?
Kics a fa$od?
Ne,ne valdd be!!
Ott helyszinen legyen a meglepetés,hogy nem tudod megdugni!Vigyél egy műfa$t,hogy valami azért legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!