Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mindig folyásom lesz most mar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig folyásom lesz most mar szex kozben?

Figyelt kérdés
A szerelmemmel szexeltunk es viz szeru folyas jott ki belolem eleg sok. Maskor ha orgazmusom van sosem volt ilyen. Most a nyelvevel csinalta de nem volt orgazmusom aztan csak siman szeretkeztunk es akkor jott a viz szeru folyas. Pedig nem volt orgazmusom. Nem ertem mist mar mindig igy lesz?

2024. máj. 31. 00:43
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Valószínű hogy felvagy fázva, hiába nincsenek jelek. Vagy van egy húgyúti fertőzésed, és a húgyhólyagod érzékeny. Tudniillik, a hólyagod a hüvely előtt helyezkedik el. Egyéként ez az alapja a spriccelős orgazmusnak.

Mert akkor kitágul a méhed orgazmuskor, és az nyomja a húgyholyagod. Menj el dokihoz, az megmondja a tutit!

2024. máj. 31. 00:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Ertem. Hat csunya ilyet mondani de remelem ez a gond mert olyan rosszul ereztem magam utana. Pedig tenyleg nem gaz mar semmi a parom elott csak igy mar nem sok kedvem lesz a kovetkezohoz mert felek mindig igy lesz :/ nekem ez picit undi
2024. máj. 31. 01:14
 3/6 anonim ***** válasza:
32%

"1 vagyok.

Szerintem ne gondold túl. Az orvos megmondja a problémád okát, és megkozultálja veled a továbbiakat. Ami nagyon fontos! Minden apró részlet, fontos lehet, tehát mindent mondj el! Például ha csíp pisilés közben, természetes a színe, érzel e valamilyen normál pisiszagtól eltérő szagot.

Szerintem minél hamarabb kérj időpontot, vagy telefonon egyeztess, mert az orvos már abból többet megmond itt mi!

2024. máj. 31. 01:43
 4/6 anonim ***** válasza:
21%
Hello. Egyet értek 1-sel. Szerintem fel vagy fázva. Párom is így van, amikor felfázik. De igen, mindenképp menj el vele orvoshoz és mondj minden problémát el neki. Jobb biztosra menni most, mint később megbánni.
2024. máj. 31. 02:24
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

A felfázástól miért lenne neki vízszerü folyása?

Szerintem meg menj nőgyógyászhoz, lehet összeszedtél valami fertőzést. Egy bakteriális fertőzésnek is lehet ez tünete, de lehet komolyabb gond is. Menj orvoshoz.

2024. máj. 31. 10:30
 6/6 anonim ***** válasza:
31%
Esetleg "squirting", csak korábban nem tudtál róla?
2024. máj. 31. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!