Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hármas végén ha kiküldene a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármas végén ha kiküldene a barátnőd?

Figyelt kérdés

Lezajlott minden rendben, de a beugró srác még nem élvezett el de a szexet már befejeztük.

Párom alapból nem orálozta előttem vagy csak úgy hogy ne lássam. Aztán mondta hogy befejezi neki szájjal, de csak ha kimegyek zuhanyozni addig.

Szégyellős és kicsit megalázónak érzi a szituációt, hogy mást is kényeztet odaadóan, pedig szereti. Mindegy, addig kimentem ahogy kérte, aztán egy jó 15-20 percig csinálta neki míg el nem ment. Később beszéltem a sráccal is és mondta hogy rendesen odatette magát és lesz*pta.

Utána párommal is beszéltem és elmondta hogy ezen nem változtatna mert nem akarja hogy végig nézzem. Ez mennyire gyakori? Csók sem volt részükről, ja és azóta ismétlés sem volt.

2024. máj. 30. 12:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Lehet hogy szégyellős.
2024. máj. 30. 12:26
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
Semennyire... 🤷‍♀️
2024. máj. 30. 12:27
 3/14 anonim ***** válasza:
97%
Semennyire, egy hármas pont arról szól, hogy hármasban csináljátok. Ha kiküld közben, az nem jó jel, nekem elég rosszul esne.
2024. máj. 30. 12:46
 4/14 anonim ***** válasza:
55%

Gondolom ez a másik pasi kicsit jobb kategória mint te. Ő egy alfa, te meg egy béta vagy.

A csajod abban a 15-20 percben olyanokat csinált vele, amiket veled soha nem fog.

Gondolom neked azt mondta nem engedi seggbe mert túl nagy a farkad, ennek a srácnak biztos nagyobb volt de úgy pattoghatott a seggében a srác farkával hogy ha rajtad pattogott volna így 2 perc alatt elsülsz... természetesen popsi után egyből ment rá szájjal és könyörgött egy jó kis szájbadugásért. Végül a srác ráélvezett az arcára, nyelvére amit a csajod lenyalogatott magáról hogy mire visszaérsz előadhassa hogy jaj csak leszoptam, szégyenlős vagyok.

Sajnálom, de sok esély van rá hogy valami ilyesmi történt.

2024. máj. 30. 13:35
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Imádom a többeseket, s rendszeresen gyakoroljuk is, de bocs haver azt gondolom amit fent írtak: egy jó nagy balf.sz vagy!

A következő fázis az lesz, hogy egyáltalán ott sem leszel amikor valamelyik beszálló jól megbúbolja 😄

2024. máj. 30. 14:02
 6/14 anonim ***** válasza:
68%
Na, ezt nem! Ha már hármasban csináljuk, akkor nekem kellene az az élmény, hogy lássam amint a másik pasi telespricceli a csajom száját/arcát/mellét/akármijét. Ha cuckoldról lenne szó és kettesben csinálnák úgy, hogy már megdugva jön haza, az egy másik fajta élmény, arról is lehet szó, de akkor meg az a minimum, hogy elmeséli mi történt, miközben én is jól megdugom.
2024. máj. 30. 14:13
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
valami oka volt hogy kiküldött barátnőd, nem csak a szégyenlőség ! szerintem is történt ott valami más is! ha tetszet neki a másik fiú vagy jó farka volt akkor lehet barátnőd jól meglovagolta! de ez nem baj! ezeket a dolgokat beszéljétek meg barátnőddel és legyen meg az öszinteség a bizalom máskép oda lesz a kapcsolatotok
2024. máj. 30. 14:54
 8/14 anonim ***** válasza:
58%

Ez már az első lépés a cuckold felé.

Amivel egyébként nincs baj ha neked is oké.

Mi is így kezdtük. Először párcsere aztán hármas. Feleségem rákapott a hármasra, minden hónapban összejött egy alkalom.

Egyik ilyen alkalommal, kimentem egy 15 percre, mikor visszajöttem, vadul dugtak éppen. Rám nézett a feleségem: tetszik amit látsz? Mondom nagyon. Oké, akkor most csak nézz!

A következő alkalommal már, mikor a másik srác dugta normál esetben engem meg sz.pott volna de ezúttal csak odahúzta a kezem a csiklójához. Aztán megkérdezte h nem nyalnám-e. Persze erre beindultam, és egy ilyen kifacsart pózban nyaltam miközben a másik srác dugta, aztán végre találtunk egy pózt ami mindenkinek kényelmes. Mikor hatalmas orgazmussal elélvezett, gondoltam most én jövök de ő csak elterült az ágyon. Azt mondta, most jól esne egy cigi de elfogyott, ugorjak le a dohányboltba. És ha már lent vagyok vegyek epret vagy valami gyümölcsöt, mert szívesen enne is valamit. Persze rohantam le, ha épp ki vagyok éhezve, könnyű bármire rávenni. Mire visszaértem megint épp vadul keféltek. Rám néz ilyen szende arccal: bocsi, de nem tudtunk megvárni.

Utána este elárulta hogy az egészet eltervezte mert látta rajtam elgutóbb hogy bejön a dolog csak félek elmondani. Valóban bejön. Utána még rendszerint ilyen-olyan ürüggyel elküldött vagy kiküldött a szobából. Aztán eljött a napja annak is, amikor bejelentette, hogy ma csak kettesben szeretnének hancúrozni. Én addig takarítsam ki a lakást, mert másnap jönnek a rokonok. És röhögve, vihogva, kisétáltak a házból, valami étterembe, hogy aztán egy szállodában egy hatalmasat dugjanak.. azóta ez a program, havonta többször is. Minden pillanatát imádom és utálom, egyszerre...

2024. máj. 30. 15:20
 9/14 anonim ***** válasza:
66%
8 as szerintem a cuckold kapcsolat tud nagyon szép dolog élmény is lenni, kapcsolat megmentő is lehet! a párok egymáshoz állásán múlik hogy milyen lesz és persze egy megfelelő férfi barát kell hozzá! egyet értek veled a kérdező kapcsolata meg tette az első lépést a cuckold kapcsolat felé, sőt van olyan érzésem hogy a kérdező barátnője jobban is szeretné élvezné úgy a dolgot
2024. máj. 30. 15:52
 10/14 A kérdező kommentje:

Szex az tuti nem volt, előttem is tolta rendesen a srác.

Orállal volt csak baja, hogy nem akar mást előttem kényeztetni.

Hátha majd változik, de ez a szitu sem zavart.

A srác utána leírta hogy érzékien és nagyon odaadóan szopta őt is.

Izgató volt olvasni.

2024. máj. 30. 16:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!