Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a szexbaba már képes olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a szexbaba már képes olyan élvezetet adni mint egy igazi nő?

Figyelt kérdés

[link]

Csak gorgessetek vegig mennyi kismillio dolgot lehet rajta allitani. A teste kepes felhevulni 37 fokra, a huvelye kulon tud meleg lenni, feszulni, tagulni. Zseles a melle, nyelve is van, hangja is van es meg lelegezni is tud, elkepeszto.

Mivel alkalmatlan vagyok a szexre, elgondolkoztam egy ilyen vasarlasan auto helyett. Kerdesem hogy szerintetek megeri befektetni ra?

2024. máj. 30. 10:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
72%
nem hasonlítanám össze. De én is vettem (nem ezt a modellt), és nem bántam meg.
2024. máj. 30. 11:15
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Én csak kíváncsiságból néztem meg mert nő vagyok. De hihetetlen hogy milyen babákat tudnak már csinálni. Eszméletlen.

Ha pasi lennék lehet megfordulna a fejemben hogy vegyek egyet ha lenne anyagi lehetőségem is rá.

2024. máj. 30. 11:27
 13/25 anonim ***** válasza:
77%
Lehet maradi vagyok, de szerintem a nők szoktak mást is csinálni a szexben, mint feküdni és hagyni magukat. Legalábbis a többség részt is vesz az aktusban. Nem tudom egy ilyen szexbaba ezt mikor fogja csinálni.
2024. máj. 30. 11:27
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Férfiben nincs? Egy minimum 9/10es külsejű?

Mert az életben olyan még szép nőként is alig találni

2024. máj. 30. 11:31
 15/25 A kérdező kommentje:

14# de van ferfi baba csak arrol hianyos kicsit a leiras gondolom mert nincs is ra igeny. De szerintem az kevesebbet tud nyujtani mint egy fiunak egy lany baba.

[link]

2024. máj. 30. 11:35
 16/25 anonim ***** válasza:
78%

#9 Én nem a személyiségről beszélek. Ha csak a testiséget nézzük, a legfőbb különbség, hogy egy nő képes aktívan cselekedni, visszajelzést adni, reagálni a te visszajelzéseidre, ez meg egy mozdulatlan, élettelen szexbaba, ami nem csinál semmit.

Maximum egy szexrobot lehet képes valamennyire utánozni ezeket, de az még borzasztóan sok idő, mire egy humanoid robot eléri az ember szintjét annyira, hogy Hétköznapi Józsi bácsi ne tudjon különbséget tenni.

De persze ha neked ezek semmi pluszt nem adnak a szexnél és te azt szereted ha a partnered csak vegetál alattad, akkor igen, neked találták ki ezt a szexbabát.

2024. máj. 30. 11:39
 17/25 anonim ***** válasza:
68%

15 nyilván nehezebb megoldani ferfiben :D

De nekem lenne rá igényem mert ahogy mondtam az életben elvetve látok szép férfit

2024. máj. 30. 12:13
 18/25 A kérdező kommentje:
16# az a durva hogy nagyon is kozel vagyunk ahhoz hogy felruhazzak ezt a szexbabat az ai segitsegevel emberi szintre es mozogni is tudjon rendesen. Minden azon mulik hogy van e ra piac, de egyebkent 10 evesn belul siman megvalosuthato lenne technikailag (kezdetlegesen akar holnap is)
2024. máj. 30. 12:29
 19/25 anonim ***** válasza:
18%
Mintha egy hullát tolnál, olyan ez az egész, de ha neked ennyi az igényed, jó szórakozást kívánok hozzá.
2024. máj. 30. 12:43
 20/25 anonim ***** válasza:
71%

#18 Hát azért még mindig ég és föld az ember és a robot. Sem a mozgása, sem a gesztusai, sem az arcmimikája nem olyan egy mai humanoidnak, mint egy embernek. Sokat fejlődött az utóbbi években a robotika az tény, de még mindig nagyon messze az a szint, amiről én beszélek.

2024. máj. 30. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!