Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha valaki mindenképp párjául...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki mindenképp párjául akar egy személyt és nem tud lemondani róla több visszautasítás után sem annál valami komoly mentális probláma állhat fenn?

Figyelt kérdés

máj. 28. 16:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Jol látod. Mindig mondtam, hogy a szerelem egy mentális probléma:-)
máj. 28. 16:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Ellentét van a kérdésben, mert akkor nem ő a párja.. Ok, már itteni mércével 45 éves "papi" ként könnyen beszélek, de szárnybontogatásaim időszakában, volt, hogy sokáig keseregtem, amikor a lány nem tudta egyértelműen megmondani, hogy miért nem, de nemet mondott, vagy ráfogta egy másik, hogy a távolság miatt, de ezt akkor is tudta, amikor flörtölt velem. Elmúlik, mint ahogy a tanmese mondja, a jó is, a rossz is.. Hajlandó az ember túlságosan idealizálni a másikat, de lehet, ha összejöttek volna, és igazi együttéléses kapcsolat, pár hónap alatt kicsinálták volna egymást. Nem okoskodva, és osztva az észt, és tudom, hogy aki ilyen helyzetben van hihetetlen, de az idő megold mindent, nem gyorsan, ha neked ennyire nagy törés, hogy ez a helyzet, lehet egy évbe is kerül a dolog, de az is megtörtént már, velem is, hogy váratlanul más valaki berobbant az életembe, amikor nem is akartam kapcsolatot. Sok erőt kívánok így ismeretlenül is!
máj. 28. 17:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem ő akarja azt a személyt, hanem az ego birtoklási vágya
máj. 28. 18:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen probléma, hogy nem tartod tiszteletben a másik döntését. A nem az nem.
máj. 28. 20:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha kinézel valahogy és normálisan közelítesz még a párjától is el lehet bárkit szeretni. Miattam is váltak már el, mondtak fel élettársi kapcsolatot stb...

De a kérdés nyilvánvalóan nem egy normális emberről szól hanem egy retardáltról.

máj. 28. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!