Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok játszottátok már el az orgazmust?
Figyelt kérdés
Sokszor eljátszottam már.
A mostani páromnak is. És soha nem vette meg észre hogy nem is volt igazából orgazmusom.
Pedig ő azt mondta nekem hogy sok nővel volt mind élvezett és olyannak is lett orgazmusa akinek előtte nem.
Én mondjuk ezt nem hiszem el. Mert elég bénácska az ágyban.
Ennyire nem lehetnek szerencsétlenek a pasik hogy ennyit nem vesznek észre hogy nem is igaz.
Össze tudom húzni a hüvelyem de nem olyan gyorsan mint orgazmusnál.
Ezt sem veszik észre? Még kézzel sem? Vagy nem minden nőnek ugyan olyan az orgazmusa?
máj. 28. 13:37
2/7 anonim válasza:
Ezt sose értettem hogy ebben mi a jó. Ebben a nők profik. Mármint a megtévesztésben. Nekem már a B oldal szó férfiként. Vettem már észre, hogy kamu az orgazmus de az érdekes hogy nem aktus közben. Hanem a hozzáfűzött "túl variát szövegből. Olyan partnereimtől tudom hogy nem vagyok suta, akik remegős orgazmust, vagy spriccelős orgazmust, vagy éreztem a testén, láttam az arcán, a gesztusain hogy élvezte. Őszintén szólva ez rátok van bízva, mert legfőképp magatokkal csesztek ki mert a pasi legközelebb nem fog több energiát beletenni az aktusba, mert azt hiszi, hogy ennyi erőfeszítés elegendő volt, ahelyett hogy őszintén odamondanátok, és talán többet beleadna legközelebb.
3/7 anonim válasza:
Ha megjátszod, akkor a pasi nem fog tudni változtatni, hogy jobb legyen. Deha elmondanád, hogy ez így szar, akkor lehetne jobb is. Tehát veled van a baj, nem a pasikkal.
4/7 A kérdező kommentje:
Tudja a párom hogy szar vele a szex.
máj. 28. 16:12
6/7 Taplofej válasza:
Szóval sokszor, sok partnerrel eljátszottad már.
És most panaszkodsz.
Kivel is baszol ki folyton?
Igen, magaddal.
7/7 A kérdező kommentje:
6. Melyik sorban olvastad hogy panaszkodom? Szerintem sehol.
Kérdeztem csak.
máj. 29. 04:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!