Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Borotváljátok lent akkor is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borotváljátok lent akkor is ha nem lesz akció és vagy nem éltek szexuális életet?

Figyelt kérdés
máj. 28. 12:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
2-es, az nem komplett aki ezért leszól bárkit. Mellesleg a szex a házasság része, ott meg szeret a férj, nem szól le. Szabados kapcsolatban meg eleve bűn a szex, ott pár elfajzott csupaszmániás korcs pasi létezik azokkal ne foglalkozz
máj. 28. 13:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
7 es jól írja, én is a 6 osnak írom, semmi köze egymáshoz a kettőnek. Ki találta azt ki, hogy az egészséges és szexis intim szőrzetet le kéne szedni??? Miért, akkor vágjam a fejem kopaszra, vagy mi???
máj. 28. 13:05
 13/17 anonim ***** válasza:
70%

Hát nekem brutális dzsungel lesz ha meghagyom hónapokig.

Serdülő korom óta borotválom max 2-3 hét meghagyással, de tavaly 35 évesen egy nő miatt megnövesztettem mert az tetszett neki.

Hát öcsém azt a dzsungelt alig vitte a nullás gép xDDDD

és nekem kellemetlenebb érzés is.... csupaszon sokkal kellemesebb.

máj. 28. 13:25
 14/17 anonim ***** válasza:
70%

10-es: azért ha szőrös sokkal hamarabb szagos lesz, nyáron meg az plusz bunda és melegít, hamarabb beizzad stb. Sokkal kényelmesebb szőr nélkül :)

1es voltam

máj. 28. 13:27
 15/17 anonim ***** válasza:
53%

Ha nincs szex, akkor nem borotválom. Egy ilyen célra félretett hajnyíróval szoktam kb 1-2 havonta leküldeni a nagyját.

F

máj. 28. 14:34
 16/17 anonim ***** válasza:

Heti 2x borotválom

Ha van barátnőm ha nincs

Nekem így kényelmesebb

18/f

máj. 28. 21:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen, ugyanúgy borotválom magam.
máj. 28. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!