Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom leszoktatni a pasimat arról hogy állandóan a seggemet akarja dugni vagy ujjazni?
Hiába szopok hiába szexelünk neki állandóan vagy a farka vagy az ujja a segglyukamban van.
Annyira bosszantó. Mondtam már neki is hogy engem ez zavar. Azt mondta nem csinálja többet vagy legalábbis kevesebbet aztán mégis.
Lehet olyan hogy épp nem aktuális az ha bele nyulkál kaki puki miatt vagy csak alapból már rossz érzés.
Betegeknek tartom már ezt.
" Ne fürgyé' le! "
Pár napig használj wc-papírt, mikor otthon vagy, aztán a probléma meg fog oldódni. 😃
Vegyél egy felcsatolhatósat és mondd meg neki, hogy most te akarod őt seggbe dugni.
A vicc az, hogy lehet, hogy ezt szeretné.
Mondd neki hogy csak akkor dughat s . ggbe ha ő is kipróbálja milyen érzés. Vegyetek egy felcsatolhatót és próbáld ki rajta.
Utána akárhányszor s . ggbe akar dugni, először ő lesz s . ggbedugva. Ez legyen egy szabály. Hamar meggondolja majd magát.
Az hogy az ujja bent van, ugyanez. Mondd meg neki hogy kicsit fogja vissza magát, különben butt plugot kell viselnie szex közben. Legközelebb ha bedugja az ujját, dugj egy butt-plugot a fenekébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!