Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, asszonyok melyik farok a jobb nektek? Az átlagos 18-19cm-es nem túlságosan vastag farok, avagy a hatalmas(25cm feletti), igen vastag dákó?
Átlagos a 18 cm? LOL
A 25 centit meg hova teszi? Nem vagyok én ló
"melyik farok a jobb"
"Amúgy a kérdés 25cm feletti dildóra vonatkozott"
Most akkor döntsd el hogy mire vagy kíváncsi...
"Amúgy a 18-19cm szerintem abszolút átlagos. Legalábbis hozzám képest" kicsit rázoomolok "Legalábbis hozzám képest"
Bocsánat, nem tudtam hogy az átlagot, a fenséges kérdező méretéhez kell viszonyítani. De ha a tiedhez a viszonyítani akkor nem a te méreted az átlag? Vagy ezt nem értem. Most akkor döntsük el hogy az átlagot a te méretedhez igazítjuk és akkor az az átlag amekkora neked van, vagy pedig mérjünk le 10+ezer péniszt a világ összes tájáròl egyenlő arányban adjuk össze az eredményeket majd az összeget osszuk el a lemért péniszek számával.
De döntad el mert így ez még a f*szságon belül is f*szságnak számít amit leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!