Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 40éves nő vagyok. Soha nem volt még férfival orgazmusom. Velem lehet a baj?
Voltam több pasival is férjnél is voltam.
Soha senki nem tudott a csúcsra juttatni. Eddig élveztem még így is a szexet és nagy volt a libidóm.
Se nyalással se ujjazassal se behatolással nem sikerül.
Ha maszturbálok úgy van orgazmusom de szex közben nem nyúlok magamhoz mert úgy nem tudom csinálni hogy nekem jó legyen és valahol szégyen érzet is van bennem közben. Volt aki azt mondta hogy őt zavarja mert akkor nem a farkát élvezem.
Valakinél eljátszottam az orgazmust van akinél nem. Volt akit érdekelt hogy nekem jó e volt aki magasról tett rá.
Nagyon rossz érzés látni azt hogy nők nyalással ujjazással élveznek. Mára már eljutottam odáig hogy semmi vágy nincs bennem. A szexet nem is élvezem csak ritkán és nem is szoktam masztizni.
Én választottam ennyire rosszul férfiakat vagy velem lehet a baj?
Nyilván benned van a hiba.
Még ha nem is ezt szeretnéd hallani.
De talán te sose voltál olyan isten igazából szerelmes se és ez nagyon hiányzik.
Szinte csak érdekből és muszályból feküdtél le eddig.
Nem lehet hogy aktus közben túlzottan a másikra koncentrálsz csak de magadra pedig nem?
Egyébként ha magamból indulok ki engem nem zavart sosem ha közben magához nyúlt a partnerem és ahogy látod sok másik embert sem zavar tehát mindenképpen ilyen partnert keress aki jobban figyel rád lazább veled akit ez zavar az egy önbizalomhiányos pöts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!