Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, erre van valami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, erre van valami illemszabály?

Figyelt kérdés
Szóval a metrón, mikor az ülések közötti folyosón álltok, és esetleg egy nő ül előttetek, megpróbáltok oldalt fordulni, vagy vagy arccal (és a férfiasságotokkal) felé álltok? Ma reggel (mint kb mindig) metróztam, de ráadásul nem is volt teljesen tele a metró, mert még a nagy hullám előtt voltunk. Ültem, de mellettem is voltak még helyek, meg az ajtóknál is. De jött egy fickó, megállt előttem, és a csípőjét elkezdte felém “kitolni” és szinte már az egész teste c betűben volt, pont előttem a sliccével. Én próbáltam olvasni, de nagyon zavaró volt, és mikor megkérdeztem, hogy esetleg arrébb tud-e menni nem reagált semmit, angolul is megpróbáltam, hátha csak nem értik de semmi. Muszáj volt úgy leszállnom, hogy szinte hozzá simultam egy pillanatra, mert máshogyan nem bírtam felállni. Azt gondolta ez izgató? Ez is valami fétis dolog amiről nem tudok? Más is csinál ilyet? 23N

2024. máj. 24. 22:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
70%
19: “Minőn a fáradság nyúzta nő pilláit rebegtetbe szinte elalszik a metrón ültében, az nem szemezés, ne vedd jelnek, ne zavard. Péniszed ne add szájába, s ágyékod tartds távol tőle. Korábban a bringásoknak adott szabályt (1,5 méter) nem fogadtátok meg, ím eme mérték most mától legyen 1 méter. Halállal lakozzék ki ezt nem tartja be. Frissen főt kávéval a sértett nő kiengesztelhető. Takaró alatt pihenjék.”
2024. máj. 25. 00:26
 22/27 anonim ***** válasza:
70%

Bocsi, ma egy kicsit túltoltam a skandináv mitológiát. 😅

Ezen a hangon olvasd:

[link]

2024. máj. 25. 00:32
 23/27 anonim ***** válasza:
52%
#21 ez nagyon jó😄
2024. máj. 25. 00:46
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Az általad leírtak számomra nagyon nagy bunkóságnak számítanak!
2024. máj. 25. 03:58
 25/27 anonim ***** válasza:
87%

Lehet azt gondolod nem volt semmi kihívó rajtad, de van olyan ismerősöm, aki mikor szerinte nem kihívó és full topis, ketten egyszerre mentek oda hozzá a boltban, hogy nincs-e kedve egy kv-hoz...

Szóval van akinek akkor is olyan kisugárzása van ami ellenállhatatlan.

2024. máj. 25. 04:09
 26/27 anonim ***** válasza:
83%
Igen, alapvető dolog, hogy nem állok úgy sehogy egy előttem ülő ember mellett, hogy a farkam pont a szája előtt legyen. Akármilyen dögös csaj is legyen, sőt, akkor pláne nem. Ha pedig tetszik egy csaj, nem így hódítom meg.
2024. máj. 25. 06:18
 27/27 anonim ***** válasza:
52%

Én arrébb csúsztam volna egy-két üléssel, s úgy álltam volna fel. Vagy rákiabáltam volna, a helyedbe, attól általában megijed egy ilyen perverz alak és visszaáll normálba.

De én sem szoktam ilyesmit csinálni, akár számomra vonzó nőről van szó ,akár nem. Ez alap emberi tisztelet!

24F

2024. máj. 25. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!