Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, erre van valami illemszabály?
Figyelt kérdés
Szóval a metrón, mikor az ülések közötti folyosón álltok, és esetleg egy nő ül előttetek, megpróbáltok oldalt fordulni, vagy vagy arccal (és a férfiasságotokkal) felé álltok? Ma reggel (mint kb mindig) metróztam, de ráadásul nem is volt teljesen tele a metró, mert még a nagy hullám előtt voltunk. Ültem, de mellettem is voltak még helyek, meg az ajtóknál is. De jött egy fickó, megállt előttem, és a csípőjét elkezdte felém “kitolni” és szinte már az egész teste c betűben volt, pont előttem a sliccével. Én próbáltam olvasni, de nagyon zavaró volt, és mikor megkérdeztem, hogy esetleg arrébb tud-e menni nem reagált semmit, angolul is megpróbáltam, hátha csak nem értik de semmi. Muszáj volt úgy leszállnom, hogy szinte hozzá simultam egy pillanatra, mert máshogyan nem bírtam felállni. Azt gondolta ez izgató? Ez is valami fétis dolog amiről nem tudok? Más is csinál ilyet? 23N
#10 Nem tudom, nem akartam konfrontálódni, mert még engem fognak hülye libának tartani. Próbáltam nőies maradni.😅
Ez a dörgölőzés furcsa, pedig én csak munkába akartam eljutni, hulla fáradtan, és konkrétan semmi kihívó nem volt rajtam, egy kosztüm nadrág, fehér hosszúujjú blúzzal, huh, de szexi.😅
2024. máj. 24. 23:34
12/27 anonim válasza:
#11 nyugodtan állj ki magadért. Nagyon sok beteg ember jár-kel köztünk. Ki ordibál veled a buszon, ki beszólogat, valaki kizsebelne....akkor a perverzek.
Engem egyszer le akartak köpni a vonaton mert megkértem őket, hogy engedjenek oda babakocsival a babakocsi részhez. Tök üres volt a vonat egyébként.
2024. máj. 24. 23:38
13/27 A kérdező kommentje:
#12 jézusom, szegény…
Annyira gáz, hogy még nyugodtan utazni sem lehet. Főleg babával, istenem.
2024. máj. 24. 23:42
14/27 anonim válasza:
12-es vagyok, én már csak próbálom elfogadni, hogy sok a barom, agresszív ember. Ez ellen nem fogunk tudni mit tenni.
Ezért sem kell csodálkozni, ha az ember egyedül utazva csak bedugja a fülhallgatót és nyomkodja a telefonját.
2024. máj. 24. 23:46
15/27 anonim válasza:
11: Jobban meggondolva a helyedben én sem akartam volna még a könyökömmel sem hozzáérni, főleg nem az ágyékához. Inkább csak hangosam elszóltam volna magam, hogy URAM, megkérhetem hogy vegye ki az ágyékát az arcomból. Had égjen a képe. Megérdemelt volna egy kis nyilvános megalázást.
2024. máj. 24. 23:46
16/27 anonim válasza:
#15 Így-így. Az a baj, hogy mint az önvédelemnél (ha valaki baltával rohan feléd, te akkor sem üthetsz először, csak azután, hogy megütött a baltával) még ráfogná a pasi, hogy ő kezdte el fogdosni...
2024. máj. 24. 23:50
17/27 A kérdező kommentje:
#15 hát ilyesmivel próbálkoztam, de fapofa… semmi, ekkor próbáltam meg angolul, hátha csak nem volt még metrón vagy mit tudom én.😅😂 De amúgy arra sem reagált.
2024. máj. 24. 23:51
18/27 anonim válasza:
17: A kedvedért alkotok egy illem szabályt. Amit ez a tag csinált azt nem illik. (:
2024. máj. 25. 00:13
19/27 A kérdező kommentje:
#18 és hogyan szólna pontosan ez a szabály?:D
2024. máj. 25. 00:14
20/27 anonim válasza:
Lehet, fogadott valakivel, h ezt megcsinálj a ametrón. Most megnyerte a fogadást, ki tudja, mit kell teljesítenie a vesztesnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!