Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak kézzel ki lehet elégíteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak kézzel ki lehet elégíteni egy férfit?A pénisz nem szárad ki közben?nem fáj a pasinak,ha csak kézzel csinálják?

Figyelt kérdés

2024. máj. 24. 18:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet lábbal, talppal is játszani vele,
2024. máj. 24. 22:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Recskázni is szoktak és nem fáj nekik.
2024. máj. 24. 23:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy párszor már sikerült, de volt, hogy nyomtam neki előtte egy kis síkosítót rá, vagy éppen a nyálammal nedvesítettem be, hogy fokozzam az élményt.
2024. máj. 25. 03:17
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Több év párkapcsolat után is vágyok rá néha, hogy csak simán kézzel kiverje, a legtöbb férfi szerintem imádja ezt. Szerencsére meg is kapom ezt rendszeresen, mikor a barátnőm menstruál, bár nehezen állja meg, hogy ne kapja be majdnem minden alkalommal (ami engem nem zavar persze, sőt). Amúgy az elején szép finoman kell izgatni a péniszt, majd fokozatosan gyorsabban. Termelődik egy előválladék, amitől a makk nedves lesz, tehát nem száraz. Persze tud fájni így is, ha valaki durván rángatja, rá kell érezni.
2024. máj. 25. 06:23
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom babaolajjal csinálja.

Akkorákat durranok, hogy az őrület.

2024. máj. 25. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!