Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van azon csipkelődni a barátnőimnek hogy még szűz vagyok?
Sült ? Főtt ? Nyers ?
Mai világban már közelről sem lehetnek biztosak az elvtársak.. :)
Már bocs! De a legtöbb lány nár 9-10 évesen menstruál. Kb. Onnantól maszturbál. De számitsuk 11 éves kortól a legrosszabb esetben is 7 éve magadhoz nyúlsz, közben felnőttél! Középiskolában már igény mutatkozik egy párkapcsolatra! Az 4 év alatt össze lehet hozni egy komoly kapcsolatot és ha már sok-sok hónapja együtt vagytok, felfedeztétek egymás testét, akkor megintcsak a legkésőbbi időt feltételezve legkésőbb 18 évesen már nemi életet él egy normál lelkületű ember is! Nem csak az aki idejekorán tiniként elveszítette már.
Illetve ha lenne agyad akkor tudnád hogy már a legkisebb gyerekek is cikizik a másikat! Ovitól kezdve... Ált.suliban a masztival/csókkal pl. Aminek tényleg akkor van az ideje!
Úgyhogy inkább nézzél magadba! És nőjél fel de k.gyorsan!
24. Jesszus, vannak nálad problémák 😅 ezer ola lehet, hogy vki még nem szexel, a dugástól nem lesz felnőttesebb, abból is látszik, hogy a barátnöi úgy viselkednek mint az ovódások.
S nem tudom te hol élsz, de nem a menstruáció kezdete nem jelenti, hogy rendszeresen maszturbálnak a lányok. A párkapcsolatról meg annyit, hogy 1 nem mindenki jön össze vkivel csak azért hogy legyen párja. 2 lehet volt pasija/pasijai a kérdezőnek csak rövid ideig s nem jutottak el a szexig. Többen is vannak, akik csak középiskolás koruk után vesztik el, lányok s fiúk is, azért csípkelődni ostobaság s érettlenség
#24 te beteg vagy... 😅
Milyen 9-10 éves korról beszélsz? Nekem 11 évesen jött meg, rajtam kívül egyetlen lány volt az osztályban, akinek szintén megjött akkor. 12-14 éves kor az átlag. A 9 éves kislányok még Barbie babákkal játszanak, nem pedig maszturbálnak, te beteg állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!