Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van azon csipkelődni a barátnőimnek hogy még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Nem értem ezzel mi a céljuk, amikor szóba kerül a fiúk téma akkor sokszor megkapom hogy hallgassak mert még én szűz vagyok így fogalmam sincs semmiről. De nem hiszem hogy ez olyan gáz lenne 18 évesen.2024. máj. 24. 15:46
11/27 anonim válasza:
Irigylik, hogy te még nem kótyavetyélted el
12/27 anonim válasza:
Az ilyen minden, csak nem barátnő. Hencegni, felvágni akar azzal, hogy ő már mennyivel "érettebb és tapasztaltabb". Ettől érzi magát többnek. Pedig szánalmas és gyerekes ez a viselkedés.
13/27 anonim válasza:
Várj egy picit! Te a barátnőiddel beszélsz a fiúkról?! Ez hogy a náthásba van!? Általában a fiúk a fiúkkal szoktak beszélni a lányokról (meg kocsikról, fegyverekről, sportról stb.). A lányokkal szarságokról szoktunk beszélgetni, nem fiúkról, és úgy teszünk mintha érdekelne, hogy lefektessük őket.
Valószínűleg téged beraktak a barát kategóriába, egy aszexuális, fütyi nélküli homonkolusz vagy számukra és ezzel el is jutottunk a szüzességed forrásához.
14/27 anonim válasza:
#13 as vagyok, bocsánat, evidensnek vettem valamiért, hogy fiú vagy.
Ha lány vagy, akkor normális vagy, a barátnőid meg bunkók.
15/27 anonim válasza:
Mert hülyék a barátnőid már bocs. Attól, hogy meg vannak dugva nem lesznem pasiszakértők
17/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2024. máj. 24. 17:29
19/27 A kérdező kommentje:
Igen
2024. máj. 24. 17:33
20/27 anonim válasza:
#18 Nem, egy krumpli. Szerinted? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!