Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy szexuálisan vonzódik hozzám?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy kicsit kényes dologgal jöttem az oldalra, mégpedig: Az egyik húgom viselkedését szokatlannak és furának látom velem szemben. Amikor egy légtérben vagyunk, folyamatosan felhívja magára a figyelmemet, csipked, bökdös, csiklandoz, szinte nem bírja ki, hogy ne érintsen meg. Amikor beszélgetünk vagy szorosan mellém ül vagy pedig velem szemben és minden alkalommal széttárt lábakkal. Pl. a múltkor is volt egy olyan alkalom, hogy a padlón ült velem szemben hátra dőlve a kezére támaszkodva, egy egyberuha volt rajta és semmivel sem törődve így ült velem szemben széttárt lábakkal. Szerintem nem is kell mondanom milyen belátás volt... Van, hogy a legtöbb alkalommal amikor bökdös, csipked, stb. és leállok vele játszani, rövid időn belül gondol egyet, elmegy a mosdóba és hosszabb időt tölt el oda bent, mint normális esetben, de csak amikor játszunk. Volt olyan is, hogy beleült az ölembe, akaratom ellenére felállt a farkam, nem tudom, hogy érezte vagy sem de ő csak ült az ölemben. Hát elég kínosan éreztem magam.. A másik két húgom teljesen másképp viseledik ezért nem értem a helyzetet, ezért jöttem ide. Szerintetek ez normális? Lehet, hogy csak hozzám áll a legközelebb mint testvér vagy szexuálisan vonzódik hozzám? Mindenkit megkérek, hogy a sértegetéseket és hasonlókat mellőzzük. Köszönöm!máj. 23. 21:24
11/31 anonim válasza:
#8 hát a legtöbb tudja de sajnos még vannak akik nem tudják hogy mit szabad és mit nem
12/31 anonim válasza:
Azért nem értelek. Pl. amikor eléd ült széttárt lábakkal, tökéletes belátással, miért nem kérdezted meg töle, hogy tényleg fel akar izgatni? Mert azért te is fiubol vagy, de nem akarsz ráizgulni, hiszen a hugod. (Ennyire nem megy közöttetek a kommunikácio?)
13/31 A kérdező kommentje:
Nincs bátorságom ilyen témáról beszélni vele mert attól tartok, hogy a lányok pletyiznek róla és a szülők fülébe juthatna. Ígyis kellemetlen nekem ez a dolog.
máj. 23. 21:58
14/31 anonim válasza:
Miért? Amikor eléd ült szétrakott lábakkal akkor a többi hugod is éppen ott volt? Ök is látták ezt a viselkedését? (Kezd a történeted hihetetlenné válni!!)
15/31 A kérdező kommentje:
Nem. Csak ő volt, én és az anyukánk volt ott de ő a konyában tevékenykedett és ezt nem látta. Egyébként szinte minden alkalommal széttárt lábakkal ül velem szemben csak ez az egy alkalom volt olyan mi kicsit más volt. Lehet, hogy ez nála egy megszokott pozíció és neki fel sem tűnt a helyzet vagy nem tudom. Nem értem mi hihetetlen ezen, aki ilyeneket kitalál és ide kiírja annak valami baj van az elméjével.
máj. 23. 22:32
16/31 anonim válasza:
"Lehet, hogy ez nála egy megszokott pozíció és neki fel sem tűnt a helyzet vagy nem tudom."
Minden bizonnyal ez a helyzet.
17/31 anonim válasza:
De ha szerinted sincs szándékosság a dologban, akkor nyugodtan túl is léphetünk a problémán. A testvére vagy, a legszűkebb bizalmas családi körének a tagja, egyszerűen közvetlen veled és el meri magát engedni a társaságodban úgy, ahogy más fiúkkal nem merné, ennyi van.
19/31 anonim válasza:
Keresztlányommal történt hasonló esetem de ő fiatalabb volt, talán 16-17 lehetett. Én szeretem őket mint keresztapu de semmi több. Én sem tudtam mit tegyek ezzel de valahogy megoldódott a dolog. Próbáltam mindig olyan helyzetben lenni hogy véletlenül se maradjunk kettesben és megtartani azt a kicsi távolságot. Soha nem mondtam vagy tettem olyat ami ebbe az irányba bátorítaná. Persze más eset mivel nem élünk együtt, nem találkozunk minden nap, és nem is beszélünk napi szinten. Később lett pasija és megoldódott a dolog, azóta is a legjobb barátok vagyunk. Nem kísérletezett tovább és ez megnyugtató mivel én is azon a határon voltam hogy el kéne beszélgetnem a fejével ha nem hagyja abba.
20/31 A kérdező kommentje:
Én sem teszek semmi olyat, amivel bátorítanám erre csak nem tudom hogyan kezeljem a dolgot. Ilyen témáról nem igazán merek vele beszélni mert nem bízok abban, hogy az a beszélgetés kettőnk között maradna. Kellemetlen helyzetbe sem szeretném hozni mert félek és megbántani sem szeretném ezért nem tudom hova tegyem a dolgot, pontosan ezért tettem fel ide a kérdésem, hátha valaki volt már hasonló helyzetben és tud segíteni, hogy hogyan kezeljem ezt.
máj. 24. 05:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!