Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi esélyem van rá hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélyem van rá hogy megcsaljon a feleségem, mivel mással még nem volt csak velem ?

Figyelt kérdés
Emlegette is már egy párszor hogy ő már menne . Kíváncsi hogy mással milyen a szex .

máj. 23. 20:17
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
77%
Én voltam több pasival a férjem előtt. Mégis megfordult a fejemben hogy mostmár mással nem leszek többet együtt csak vele és lehet jó lenne még.
máj. 23. 20:37
 12/35 anonim ***** válasza:
88%
Ha így konkrétan megmondja, hogy kíváncsi milyen mással a szex... hát akkor már meg is csalt. Fizikailag még lehet nem, de csak idő kérdése.
máj. 23. 20:38
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Mi tavaly voltunk 30 éve együtt, nekem csak a férjem volt a ágyban, soha nem csaltam meg. Neki kamaszként voltak női, a húszas éveink elején jöttünk össze. Úgy gondolom ő sem csalt meg, egészen a közelmúltig. Most viszont erősen gondolkodom, jol döntöttem e, hogy csak Vele voltam. Biztonságot adott, hogy minden pocikáját ismertem, tenyleg nem vágytam másra soha, de utólag nem hiszem hogy jól csinaltam az életem.
máj. 23. 20:41
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalásnak számítana, ha a tudtoddal és beleegyezéseddel történne a dolog?
máj. 23. 20:53
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Én engedném neki hogy legyen mással.
máj. 23. 20:56
 16/35 anonim ***** válasza:
86%

Ha esetleg érdekelne egy hasonló helyzetben levő 38 éves férfi, nyugodtan írj. Akkor is, ha csak beszélgetnél erről😊

máj. 23. 21:04
 17/35 anonim ***** válasza:
25%
Kérdező, küld át hozzám, szívesen megd.gom
máj. 23. 21:04
 18/35 anonim ***** válasza:
94%
Elég sanszos. Így meg, hogy ezt ki is mondta szinte borítékolható. Vagy a nyitott kapcsolat lehet a megoldás, vagy megcsal titokban ha adódik egy olyan lehetőség aminek nem tud ellenállni. Vagy elnyomja magában, de akkor is könnyen vége lehet, és ezt pokoli nehéz megcsinálni.
máj. 23. 21:15
 19/35 A kérdező kommentje:
#15 Aztán lehet vissza sem jön soha !
máj. 23. 21:24
 20/35 Nincstovább ***** válasza:
100%
Akkor nem “csak” az a baj, hogy csak téged ismer ilyen téren, hanem más is. Sajnálom, de ennek fenn állhat a veszélye.
máj. 23. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!