Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a barátnőm megcsaljon?

Figyelt kérdés
2023. jún. 25. 09:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
73%
Ne szexelj vele! Mondd, hogy nagyon fáradt vagy, és fáj a fejed!
2023. jún. 25. 09:30
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nem csalnám meg a párom, ha gondjaink vannak, megpróbálnám helyrehozni, és ha nem megy, akkor szakítanék.

Ha az a vágyad, hogy más dugja, akkor vegyetek be még egy férfit, ha benne van. Nekem ebben a formában rendben van, hármasban, amúgy nem.

2023. jún. 25. 09:34
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Sokat segítene ha elárulnád, hogy mi a célod ezzel? Ok, hogy kirakhasd? Ez izgat, hogy tudod ezt? Van egy srác aki mondta neked, hogy letolná a csajod torkán és megígérted neki? Vagy mi? Addig nehéz ezen gondolkozni.

Pl.: ha én rámozdulnék a csajodra és a szájába élveznék a végén arról te tuti nem tudnál semmit, soha. Nos?

2023. jún. 25. 09:42
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha szakítani akarsz vele legyen annyi benne hogy megteszed enélkül is. Így lehetne őt hibáztatni mi? Undorító.

Ha más oka van akkor leídhatnád miért akarod mert így nincs sok értelme.

2023. jún. 25. 09:44
 5/19 A kérdező kommentje:
Csak izgatna
2023. jún. 25. 09:48
 6/19 anonim ***** válasza:

5.

Akkor beszéld meg vele.

Ha a tudta nélkül veszed rá (nem tudom hogy egyáltalán lehetséges e) akkor bűntudata lesz, lehet ez neki nem fér bele.

Vannak párok akiknél ez működik, ismerek ilyet de ők az elején megbeszélték.

2023. jún. 25. 09:50
 7/19 anonim ***** válasza:
3. vagyok: Beszélgess vele arról, hogy milyen szép felizgatva, orgazmus közben, akkor látva őt. Beszélgess vele arról, hogy vajon őt is izgatj-e amikor a partnere fel van izgatva miatta és láthatja ezt. S ekkor tudod - lelkes ebben a beszélgetésben - felhozni a témát, hogy vajon izgalmas lehet-e neki, hogy mással is legyen ne csak veled. itt vigyázva, nehogy azonnal nemet mondjon. Ne konkrét emberrel vesd fel hanem csak elméleti szinten kérdezd meg. S ha ez is megerősítést nyer akkor lehet rámenni arra, hogy vajon mit gondold arról ami téged izgat.
2023. jún. 25. 09:54
 8/19 anonim ***** válasza:
Egyébként hány évesek vagytok?
2023. jún. 25. 09:55
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem kell itt taktikázni kérdezd meg és kész.
2023. jún. 25. 09:56
 10/19 anonim ***** válasza:
Ha megkéred és tudsz róla, akkor az megcsalás?
2023. jún. 25. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!