Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a barátnőm megcsaljon?
Én nem csalnám meg a párom, ha gondjaink vannak, megpróbálnám helyrehozni, és ha nem megy, akkor szakítanék.
Ha az a vágyad, hogy más dugja, akkor vegyetek be még egy férfit, ha benne van. Nekem ebben a formában rendben van, hármasban, amúgy nem.
Sokat segítene ha elárulnád, hogy mi a célod ezzel? Ok, hogy kirakhasd? Ez izgat, hogy tudod ezt? Van egy srác aki mondta neked, hogy letolná a csajod torkán és megígérted neki? Vagy mi? Addig nehéz ezen gondolkozni.
Pl.: ha én rámozdulnék a csajodra és a szájába élveznék a végén arról te tuti nem tudnál semmit, soha. Nos?
Ha szakítani akarsz vele legyen annyi benne hogy megteszed enélkül is. Így lehetne őt hibáztatni mi? Undorító.
Ha más oka van akkor leídhatnád miért akarod mert így nincs sok értelme.
5.
Akkor beszéld meg vele.
Ha a tudta nélkül veszed rá (nem tudom hogy egyáltalán lehetséges e) akkor bűntudata lesz, lehet ez neki nem fér bele.
Vannak párok akiknél ez működik, ismerek ilyet de ők az elején megbeszélték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!