Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már ilyen partneretek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már ilyen partneretek?

Figyelt kérdés
Volt, hogy egy csaj vagy pasi nagyon bejött külsőre, belsőre is, de a szex mégis rossz volt vele vagy nem működött? Voltam pár alkalommal egy lánnyal, külsőre pont az esetem, gyönyörű, nagyon kedves, nem is volt fadarab, mégsem élveztem vele, sőt, volt, hogy alig állt fel. Voltam már sok nővel és soha nem volt ilyen gond, szépekkel sem, tehát még az sem lehet, hogy rágörcsöltem. Volt már ilyen veletek, ha igen mi lehet az oka? 31f
2024. máj. 23. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem túl találékony a partner, nem ért a szexhez, akkor igen kínlódás. Még ha külsőre nagyon is bejön.
2024. máj. 23. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy volt. Életem legjobb testű nője egy darab fa volt.
2024. máj. 23. 19:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen volt. Attól hogy valaki külsőleg jól néz ki, vicces, jófej stb. még semmi garancia nincs arra, hogy jó lesz az ágyban, vagy meglesz a közös összhang.

T'dod olyan ez mint a kaja, mindenki evett már olyat, ami nagyon ízlésesen volt tálalva, tök jól nézett ki, de íze mint a sz..., meg olyat is, ami so-so, de mégis baromi finom.

2024. máj. 23. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly nyáron. Nagyon nehéz volt neki betalálni, szűk volt vagy nem is tudom, emellett pedig szex közben mondja, hogy ha mennék el, húzzam ki - óvszerben sem élvezhettem el benne.

Amúgy meg mondta hogy 15-20 pasival szexelt, és többségével nem volt jó. Így már értem, miért. Más nő meg attól elélvezett, hogy a vállát csókolgattam. EGyszerűen olyan nőt kell találni, aki sok pasival élvezi a szexet, és akkor nagy valószínűség szerint pont veled is fogja. De ha neked valakivel nem jön össze, akkor inkább abban legyél biztos, hogy neki mással se sikerült, és nem veled van a baj.

2024. máj. 23. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!