Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan akit izgat ha más is dugja a feleségét?Mi izgató benne?
Figyelt kérdés
2024. máj. 22. 18:52
11/30 anonim válasza:
10-es, a cuckoldok nagy része nem tud teljesíteni rendesen, mert vagy kevés a cm, vagy hamar kifullad a bráner. De előfordul olyan is, aki bár potens, mégis izgatja a tudat / látvány, hogy más is megrakja a feleségét / barátnőjét. Szóval egy idegen farka attól jobb, hogy eredményesebb az ágyban, de van, aki a teljesítőképességtől függetlenül szimplán a megalázottság érzését keresi.
Én ugyan nem vagyok cuckold, és nem is leszek, de ettől még számomra érthető ez a fétis, ami azért közel sem a legrosszabbak között van..
12/30 anonim válasza:
10. Velem például az újdonság varázsát nem tudná átélni, hiszen már ismer. :) Van, akit a változatosság gyönyörködtet.
13/30 anonim válasza:
12. Akkor az ne házasodjon meg. :)
Nem mindenki poligám, ráadásul nem mindenki érzelem nélkül dug, mint a nyulak
:)
14/30 anonim válasza:
13
ha a házasság egy 10 szeletes torta, abból kb csak 1 szelet a szex.
kicsit túlgondolod ezt a témát... :)
15/30 anonim válasza:
14. Dehogy gondolom túl, de én nem tudok érzelem nélkül dugni. Pedig szerintem itt azért sokan nem bírnák velem a tempót.. :)
16/30 anonim válasza:
Engem az izgat hogy megosztom a páromat mással.
17/30 anonim válasza:
#16! Nézni is szereted-szoktad, vagy elég a tudat?
18/30 anonim válasza:
17. Nézni is szeretném,de nem lehet..igy beérem a tudattal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!