Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan akit izgat ha más is dugja a feleségét?Mi izgató benne?
Igen. Én például.
Nem tudom, mi benne ennyire izgató, de nagyon izgat. Egyszer megcsalt, de lebukott, így jöttem rá. Tetszik, hogy mással is élvezkedik.
Nekem elsősorban az benne az izgató, hogy így láthatom őt olyan szexuális szituációkban, amit velem nem tudna átélni.
Illetve valahol mélyen a helyzet megalázó voltát is izgalmasnak találom.
Ez hasonló ahhoz, mint amikor van barátnőd, akkor elkezdenek ragadni rád a nők. Azt látják, hogy potens vagy, hiszen más nő már lecsapott rád.
Ha nem dobom ki az asszonyt azonnal, amikor félrelép (vagy bejelenti, hogy félre fog lépni), akkor ezzel elfogadom ezt a helyzetet. És minden alkalommal tudatosul bennem, hogy a feleségem kapós, hiszen más férfi rendszeresen dugja.
És az is ad az izgalomhoz, hogy innentől bármikor megtörténhet, hogy én csak nézhetem, vagy egyszerűen lelép a másikkal. Tehát meg kell dolgozni azért, amit eddig alapból megkaptam.
3. Mit nem tud veled atelni? Nem értem..
Mitől más egy idegen farka? Atyaég..
Lehet maradok hajadon inkább:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!