Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mely szex pózok számítanak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mely szex pózok számítanak megalázónak a feministák szerint, és miért?

Figyelt kérdés

Olvastam egy válaszban itt, hogy kutyapóz megalázónak szám.

És kiváncsi vagyok másnak mi a véleménye?

#szexpóz #megalázás #feminizmus #kutyapóz #Megalázó szex póz #Megalázó póz
2024. máj. 22. 05:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, mit jelent az, hogy "nem kéne"? Ha neked jó és normálisnak tartod, akkor nem mindegy, hogy egy szélsőséges csoport mit gondol róla? Vagy ehhez a csoporthoz szeretnél tartozni, és át akarod alakítani az értékrendedet annak érdekében, hogy nekik megfelelj? Ez elég rosszul hangzik.
2024. máj. 22. 15:26
 12/21 A kérdező kommentje:

11. Igen tők rosszul hangzik, hogy a nők értékrendjéhez igazítanám az enyémet.

Én kérek elnézést!

Majd mikor a kővetkező incel sirám kikerül, hogy milyen tüncibünci xy, miért nem sz@pják le, hát megérdemli! Csúnya nők! Akkor is írd oda, hogy ne akard már más csoportokhoz igazítani a magad.

De most őszintén, itt magyaráztok egész nap, hogy a férfiaknak, így meg úgy kéne változni. Erre kikerül erről egy kérdés, és én vagyok a sz@r, hogy miért akarnék változni?

Elmentek a p&cs@ba!

2024. máj. 22. 16:34
 13/21 anonim ***** válasza:
83%
Te tényleg nagyon hülye vagy. :) Én azt kérdeztem, hogy miért egy SZÉLSŐSÉGES értékrendet akarsz magadévá tenni? Ennyi erővel BDSM kedvelő csajokhoz is alkalmazkodnál szándékosan, semmi különbség.
2024. máj. 22. 18:28
 14/21 A kérdező kommentje:

13. Elnézést, hirtelen felindulásból írtam, mostmár bánom. 😿

Feministának lenni manapság nőként nem ritka dolog. Nem értem miért, vagy mit tekintesz benne szélsőségnek?

2024. máj. 22. 18:34
 15/21 anonim ***** válasza:
47%
Diszkriminálni embereket olyan dolog miatt, amiről nem tehetnek, pl. a származásuk vagy a nemük miatt, szélsőséges dolog. Márpedig a feminizmus a férfiak diszkriminációjáról szól.
2024. máj. 22. 20:06
 16/21 A kérdező kommentje:
15. Ez nem igaz. A feminizmus nem diszkriminalizálja a férfiakat. De mondjál példát, ha tudsz!
2024. máj. 22. 20:11
 17/21 anonim ***** válasza:
70%
A mai feministák nem hiszem hogy ismernek szexpózokat...
2024. máj. 24. 12:05
 18/21 A kérdező kommentje:
17. Dehát nekik is van párjuk, és szexelnek is, saját örömükre ráadásul. Honann szedsz ilyen butaságokat? Sok volt a kormánymédia, vagy mi?
2024. máj. 24. 12:10
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

#18 dehogy is, csak vicc volt, mert nem sok pasi akar ilyenekkel lefeküdni...

Bár a mai feministák egy része attól érzi magát erősnek és függetlennek, hogy minél több pasival szexel. Azoknak szerintem nincs ilyen gondjuk.

2024. máj. 24. 12:42
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Én magam feministának tartom és nem gondolom, hogy van olyan póz ami megalázónak számít, viszont bármelyik pózt lehet úgy csinálni, hogy megalázó legyen. Ha mindkét fél (vagy ahányan résztvesznek benne) szeretné azt ami történik, akkor abban nincs semmi kivetni való attól függetlenül hogy pontosan mi is történik.
2024. jún. 8. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!