Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más pároknál is előfordult az ilyen fantáziálgatás? végül valóra váltak az elképzelések?
párommal felmerült a hármas, négyes szex gondolata
mostanában sokat fantáziálunk ilyen szitukról szex közben
történeteket mesélünk egymásnak, elképzeljük a szexet mindenféle felállásban
már csak ezek a történetek is jelentősen felpezsdítették a szexuális életünket
nemet, kort is írj, kérlek
30 f, 25 l
Azért ehhez nagy bizalom kell. Hallottam már olyat hogy a 4-es szex vége az lett hogy tartósan maradt a partnercsere. 😅
A 3-as szexnél meg muszáj lenyelni a féltékenységet. amúgy izgató lehet más feleségét dugni. Sose volt benne részem. :)
32F
3! Akkor ha már tényleg nagyon meguntátok a keresést gyertek el velünk egy swinger klubba, most szombaton ;)
35+
Nálunk is sokáig fantázia volt, aztán belevágtunk. Azóta több alkalommal is megtörtént 2L1F és 2F1L felállásban is. Minden alkalom zseniális volt és őrülten fellendült a szexualitásunk. :)
31F 23L
Ohh mi kb fél évig fantáziáltunk róla, beszélgetünk, tervezgettünk.
Elmentünk swinger klubba csak nézelődni, aztán 1-1 másik partnerrel szexeltünk. (Úgy, hogy nem láttuk egymást, csak tudtuk,hogy épp megy az akciózas...már ez is izgatò volt. Aztán ugyanott egymás előtt is szexeltünk egy párral. Nagyon izgató volt a pasimat látni, ahogy előttem másik nőt dug. Azóta voltunk együtt 3L3F felállásban is, 2L4F, 1L4F,1L5F,2L1F,3L1F. Csodálatos volt mindegyik. Volt, hogy egy nagyon fiatal lányt akart a párom dugni,volt,hogy én akartam egy ötvenes pasival dugni ,mert izgatott. Akartam érezni milyen nővel csókolòzni,milyen egymás punciját kinyalni,miközben pasi dug. Milyen szendvicsben lenni,miközben szopatnak is. Milyen mikor szinte ájulásig dugnak, erőm semmi a sok orgazmustòl, használattòl. Mikor már annyira tágult minden nyílásom, hogy 2 farok van egyszerre a puncimban ,közben egy a popsiba vagy fordítva és így élveznek belém gumi nélkül. Persze ezt csak azokkal akikkel tudom,hogy nyugodtan meg lehet tenni. Szeretem látni ahogy a páromat több lány kényezteti,aztán a spermája más lányokbòl folyik és kinyalatja velem belőlük. És pl. Közben bennem egy másik pasi élvez el. Csodálatos dolgokat élünk meg együtt és nem is olyan régen csak fantázia volt amiről beszélgetni is alig mertünk. 23L 32F
Mi nemrég próbáltuk egy másik párral,nagyon tetszett mindkettőnknek.Tetszett ahogy a páromat használják,és persze az is amikor a másik nőt dugtam,szopattam.
Sőt szoptak is egyszerre ketten engem.
A szendvicset még nem hoztuk össze,de bakancslistás.
Mi is fantáziálgatunk sokmindenről...
Már beszélgetni is ezekről annyira izgató, hogy közben/utána brutális an elképesztő élvezetes a szex csak kettesben is.
Egyelőre mi csak addig jutottunk, hogy egy buliban a párommal csókoloztunk és kézzel szoknyát felhùzva simogatta a csiklómat egy barátja előtt, aztán átadott a barátjának és ő ujjazott tovább élvezésig, meg csókoloztam vele is. Aztán is kimentünk
és mindkettőjüket leszoptam egyszerre. Vágyam volt ez is, hogy egyszerre két farkat szophassak.
De még vannak vágyaink ami sajnos még nem jött össze. Szeretném ha szendvicsben dugnának, de azt is,hogy akár 15-20 pasi dugjon kikötve egymás után belém élveznének többen, mindenhova is. De ez valószínűleg megmarad fantázia szinten
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!