Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fantáziálgatás egy házasságban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fantáziálgatás egy házasságban, okés?

Figyelt kérdés

Te mennyit fantáziálgatsz másról egy tartós, jól működő, monogám kapcsolatban?

13 éve vagyok együtt a férjemmel és ezidő alatt azért megesett, hogy vki megtetszett, de semmi nem lett a dologból, csak a fantáziámban élt.

2 hónapja viszonylag sok új ember jött a munkahelyemre és a csoprtomba került egy 24 ėves fiatal, pályakezdő srác (jómagam 32 vagyok). Elég csöndes, egy picit elvont, van egy kicsi őrült professzoros beütése, de iszonyat jól áll neki. Picit hosszabb haja van és folyton túrja, amikor gondolkodik. 😊Imádom ezt nézni, mert annyira aranyos, ahogy igyekszik. Túl sokat nem beszélünk egy nap, de ha esetleg kérdez, akkor egy nagyon picit zavarban van és közben árad róla az az igazi természetes ártatlanság, amitől szívem szerint megzabálnám. Mindentől függetlenül én érzem benne a férfit, aki nem mindig jófiú. 😊 Azon kapom magam munka közben, hogy őt nézem és folyton pörög bennem, hogy milyen lenne vele az ágyban. Konkrétan jó bemenni a munkahelyemre, mert színesebb tőle a napom. 😊

Köszönöm a válaszokat! 😉

2019. szept. 11. 10:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%
Szólj a párodnak mielőtt megcsalod, mert úgy fer!
2019. szept. 11. 10:57
 2/13 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem teljesen normális, sőt, megfelelő érettséggel és nyitottsággal (őszinte beszélgetések a partnereddel) még fűszere is lehet a kapcsolatodnak.

De sokat lehet e témáról pro és kontra beszélgetni.

2019. szept. 11. 11:02
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolni bármit szabad, az csak a te dolgod.
2019. szept. 11. 11:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Sokat fantáziálok. Nem bűn.

Ha megcsalod a párod, tedd úgy, hogy sose derüljön ki! Ne változz meg és ne akard felrúgni a kapcsolatodat az ifjú csődör miatt. Ha Ő 32 lesz, Te 40. Nem biztos, hogy akkor Ő ne keres egy 20-as puncit magának. Te meg 2 szék között leszel a padlón!

A férjed sose tudja meg. Ő nem érdemli, hogy megbántsd! Ha pedig nem tudja meg .... akkor fáj!!! De más se tudja meg!!!!!

2019. szept. 11. 11:16
 5/13 A kérdező kommentje:
Kedves 4es, ez nagyon objektív, reális, korrekt válasz. Köszönöm!
2019. szept. 11. 11:22
 6/13 anonim ***** válasza:
46%
Ffi vagyok, így egyértelmű, hogy fantáziálok. Talán annyi a különbség 2 között, hogy én meg is tenném.
2019. szept. 11. 11:47
 7/13 A kérdező kommentje:
Gondolom fiatal vagy, nincs sok veszteni valód, ezért tennéd meg. De 32 évesen benne vagyok egy teljesen nirmális, boldog házasságban, én azért sokat veszíthetek. Illetve a férjem nagyon nem érdemelnè meg.... Elég nagy harc van bennem.
2019. szept. 11. 11:50
 8/13 anonim ***** válasza:
56%

A gondolkodás, a fantázia nem bűn - mindenkinek elkalandoznak a gondolatai egy-egy pillanatra párkapcsolatban is. A hangsúly az "egy pillanatra"-on van, itt viszont nem ez a helyzet. Az általad érzett vágy, kíváncsiság ennél jóval erősebb. Három út áll előtted:

1) Megpróbálod megnézni magadban mi az oka, minden rendben van-e otthon, nem hiányzik-e valami és megpróbáljátok a pároddal azt közösen "rendbetenni".

2) Annak megfelelően jársz el ahogy a #4-es is írta.

3) Elképzeled magad 15 év múlva, mitől lennél boldog, hogy szeretnél élni és megnézed hol van itt a férjed szerepe. Ha szíved szerint sehol akkor az új kollégád csak kiváltott valamit ami már régóta a felszín alatt lapult.

2019. szept. 11. 11:55
 9/13 A kérdező kommentje:

8as, örülök, hogy értelmes, nyitott emberekbe futok bele!

Azt 100%ra tudom, hogy én a férjemmel szetetnék megöregedni, a legjobb döntésem volt, szeretem, boldog vagyok vele. Annyi a gond, hogy bennem nagyobb a szexuális energia és imãdom a férfiak társaságát. Bennem nagyon sok férfi energia van, egyáltalán nem úgy gondolkodok, mint egy nő. Ne értsetek félre, de nálunk a férjemben van meg a női energia. Ettől ő nem feminin, nagyon is férfia, de egyértelműen ő az érzelmes, a tudatos, a kapcsolatösszetartó. Ezért nagyon hálás vagyok neki.

Biztos nehezen hihető, de a 13 év alatt egyszer sem csaltam meg, még csak egy csók sem csattant el senkivel sem. Persze nem tudom, hogy alakul az életem, mert én most így 30 fölött érzem magam a legvonzóbbnak és most erdekelnek jobban a fèrfiak.

2019. szept. 11. 12:07
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a fantázia simán belefér. Nincs abban semmi, bár...gondolatban is meg lehet csalni a másikat :)

Nekem viszonylag friss kapcsolatom van, így most nem nagyon érdekelnének más nők.

2019. szept. 11. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!