Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt olyan hogy erőteljesen , hirtelen tövig ment a farok a popsitokba?
Én nagyon-nagyon benedvesedek szex közben, néha már zavaró, ergo nagyon csúszik. Párom farka elég vastag. Egyszer mikor úgy csinálta, hogy kihúzta teljesen, majd erővel vissza punciba. Ki teljesen, majd izomból ismét vissza tövig. Na egyszer egy ilyen lökésnél kicsit arrébb ment a farka, és mivel nagyon nedves voltam, a makkját (ami amúgy is mégszélesebb mint a farka) benyomta análba teljesen véletlenül. 2 napig fájt utána, ülni is alig tudtam.. úgyhogy ha ez valakinek kellemes és izgató, akkor az beteg…
27N
Nem tövig tolta be, de hírtelen jött.
Szar érzés
Az a baj hogy nektek nőknek fogalmatok sincs mi az a kanéhség.
Ha férfinak születettek volna akkor totál másképp beszélnétek.
7-es
Rohadt könnyű úgy okoskodni, hogy nem neked fáj, te paraszt.
Az a baj, hogy te nem férfinak születtél, hanem <moderálom magam>.
Ráadásul ezt egy olyanra válaszul írtad, aki egyáltalán nem írt rosszat a preferenciádról, csak a kérdést megválaszolva jelezte hogy kellemetlen volt neki.
A szexben az a szép, hogy minden megengedett, ami mindkét fél kölcsönös élvezetét szolgálja. Ha nem tudsz csapatjátékos lenni, akkor jó szívvel ajánlom a guminőt, annak nem lesz kellemetlen, vagy esetleg arra is van ötletem, hogy az önző kangörcsöd esetén hova dugd tövig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!