Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Farok növelő masszázs, létezhet?
Figyelt kérdés
Egy ideje foglalkoztat a téma és volt egy srác aki mesélt hogy neki nőtt. Megmutatta az előtte utána képeket. Ami láthatóan valós eredmény. Azonban azt mondta a módszert nem mondja el. Aztán kb 3 hónapnyi dumálgatás után elmesélte, hogy azért nem akarja elmondani mert kínos. Egy masszázs segít neki amit egy pali csinál neki. Azonban mivel működik nem izgatja ki is csinálja. De nem akarja megadni a kontaktot míg vele nem beszél erről... Ez létezhet, hogy van ilyen masszázs? A storyt azért írtam le, hogy érthető legyen nem az van, hogy a csávó "húz bele" ebbe hanem hogy kb én könyörögtem ki, hogy elmondja.máj. 19. 20:52
1/10 anonim válasza:
Hát 4 évesen én is hittem a gumimacikban.
2/10 anonim válasza:
Bármi lehet. Én kipróbálnám ha tényleg működött. Mennyit nőtt neki? Mennyi idő alatt?
3/10 anonim válasza:
Ha azt mondja sokat nőtt az kamu. Lehet valamennyit ha nyújtják (szakadnak a szövetek, stb), talán fél centit. És persze fáj. Amúgy a többi csak mese...
4/10 anonim válasza:
Nincs ilyen masszázs. Kamus meleg és átkúrt kisfarkú van...
5/10 anonim válasza:
Engem is akart már így leszopni meleg csávó, elég szar duma. De úgy látszik van akinél beválik.
6/10 anonim válasza:
Nincs ilyen. A péniszméret csak műtéti úton növelhető meg. Sem "masszázs", sem a neten árult csodabogyók nem használnak semmit. A karod sem fog megnyúlni attól hogy súlyzózol ugyebár. Max. az előbőr (fityma) mérete növelhető nyújtással, de azzal nem sokra mész 😃
7/10 anonim válasza:
5-ös ugye figyeltél? Leírta a kérdező hogy nem akarta elárulni a csávó hogyan. Megmutatta a képeket és továbbra se akarja belevinni
10/10 anonim válasza:
Igen.
Kalapáccsal végzik.
Nagyon hatékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!