Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Beszélgetett már valaki az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélgetett már valaki az oldalon prostival? Vagy bárhol máshol?

Figyelt kérdés
Nem igazán merek elmenni egyhez sem igazából csak az érdekelne, hogy aki már beszélgetett velük nekik mi a véleményük, hogy állnak a dolgokhoz stb
2024. máj. 19. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Beszeltem mar itt, ha gondolod irj es megadom a nicknevet
2024. máj. 19. 22:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Jah "baszélgettem" már prostival 😃 Úgy állnak a dologhoz, a kuncsaft és a szex nekik a szükséges rossz a "munkában" mert különben nem kapnák meg a pénzét. Ettől még nem egyforma minden prosti - ahogy két étterem sem egyforma. Van amelyik (a többség) nagyon futószalagos, flegma, nem törődöm, meg van amelyik kicsit kedvesebb, úgymond barátnő feelinges (de ezt fogja magáról mind állítani, az is aki futószalagos).
2024. máj. 19. 22:43
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
Én csak ex-prosti vagyok, de ha van valami kerdesed irj nyugodtan
2024. máj. 19. 23:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Én soknál jártam, egyik se evett embert, sőt egyikük azóta barátnőm lett (baráti barát,nem párkapcsolati). Némelyikük jó ember.
2024. máj. 20. 06:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!