Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőknek miért tetszik az ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért tetszik az ha egy pasi kicsit leszarja őket?

Figyelt kérdés
máj. 19. 21:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
#3 baromság. Vannak tapasztalataid kis ribikkel, értem. De ezt ne vetítsd rá a nőkre.
máj. 19. 21:50
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen kinövik már ezt, aki nem, az meg tapasztalatom szerint 40-50-60-70 évesen is 16 éves szinten lesz. Aki meg érett típus, az már 16 évesen is felnöttként gondolkodik.
máj. 19. 22:05
 13/17 anonim ***** válasza:
43%

Bármit is állítanak itt, igenis szeretik, ha pasi egy kicsit negligálja őket.

És amúgy meg a szubmisszív kis ribik sokszor a legjobb nők.

máj. 20. 00:01
 14/17 anonim ***** válasza:
Én borzasztó szeretethiányos vagyok, szóval kifejezetten nem szeretem.
máj. 20. 02:26
 15/17 anonim ***** válasza:
54%
#13 te a szubmisszív ribikről beszélsz ezek szerint. Ők lehet szeretik. Nem minden nő ilyen, te ilyenekkel ismerkedsz, ezzel nincs baj, csak ne vetítsd rá az összes nőre
máj. 20. 02:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Inkább megfordítom a kérdést. Ha egy pasi úgy nyomul egy nőre, hogy tetszeni próbál neki, kiszolgálja, és tudomására hozza, hogy mindenképpen szüksége van rá mint partnerre, az nagyon lelombozó a nőnek. Ha amúgy a nő még nincs rákattanva a pasira, akkor nem tanácsos, ha a pasi "ingyen" odadobja magát a nőnek. Ezzel nem fog tudni vonzalmat kiváltani a nőben, márpedig vonzalom nélkül nincs viszony. A nő tudatosan vagy tudat alatt azt fogja gondolni, hogy ha ezt a faszit ingyen megkaphatja, akkor egy kis utánajárással kaphatna talán egy sokkal jobbat is. Egy nőnek evolúciós érdeke csak a legjobb hímekkel kapcsolatot teremteni, mert a nő szexuális erőforrásai végesek. Ezért a férfi jobban teszi, ha miután kifejezte érdeklődését, nem rohan előre, és nem dobja oda magát ingyen a nőnek, hanem mindig csak egy lépéssel a nő előtt jár az ismerkedésben.
máj. 20. 17:18
 17/17 anonim válasza:
Nekem nem tetszik sőt, totál kikeszültem bele a végén már én futottam a faszi után tök gáz el is hajtott...de egy idióta szval jobban is jártam. Mániákus megnézem hol talál nőt aki kitart mellette és elviseli a mániáját. Na a dühöm kiengedése után általánosságban sztem az a normális érett viselkedés ha kölcsönös az érdeklődés.
máj. 20. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!