Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belsőleg milyen egy BDSM switch nő?
Én is azt tapasztalom hogy a domináns nők inkább csak eljátszák de nem élvezik igazán
Én már több mint 20 éve élek aktívan BDSM-es szexuális életet de még olyan nővel nem találkoztam aki tényleg domináns lett volna és nem csak eljátszotta
Akik szerint a nők nagyrésze szub, azok nincsenek benne ebben igazából.
Igen, ezen az amatőr, elfenekellek meg hú de nagyon meg leszel dugva szinten valóban nem nagyon lépik át a társadalmi konvenciókat.
Komolyabb kink körökben vannak, de ide meg nem hívnak meg akárkit. Ha bajok vannak a szabad beleegyezés értelmezésével, ha össze-vissza izmozol meg játszod a janit, az pont, hogy baromi rossz referencia.
Senki nem fog megbízni benned, ha tárgyiasítod a partneredet (akkor is ha a partner a Dom), vagy ha nem feltételezések alapján mész, nem kommunikálsz, nem vagy körültekintő...
Volt switch barátnőm. Ő egy laza, vicces csaj volt. Valószínűleg ez a lazaság tette lehetővé hogy mindkét szereppel teljesen azonosuljon.
Sajnos nem voltam elég neki, mert nem vagyok 100%-ban switch. Elviselem a szub szerepet de nem élvezem igazán, és ez neki (érthető módon) kevés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!