Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belsőleg milyen egy BDSM switch nő?
Hát ilyen nem nagyon van
Szub nő igen sok de domináns vagy switch szerintem nem nagyon létezik
Nem élek BDSM kapcsolatban. De szerintem a szóból kiindulva hol dom hol sub.
Azaz hangulatfüggő nála hogy melyik szerepben érzi jobban magát.
Nagyon mondják itt hogy vannak ilyen nők
Néztem egy statisztikát elvileg a bdsm-es nők 1%a domináns
Ez országos szinten hány nő lehet?
Először is, a BDSM sokmindent magában foglal.
Minél inkább benne vagy, annál jobban látod, hogy milyen szubjektív minden.
Lehet valaki nagy shibari rajongó, de a az egész szerepjáték dolog nem érdekli. Lehet valaki úgy benne mondjuk a puppyplay dologban, hogy nem szadista vagy mazochista, csak a szerepjáték érdekli. Van olyan, hogy power bottom és service top.
Van akit csak a szadó-mazó érzete érdekli, annak is mondjuk csak egy ága. Attól, hogy neked bejön az impact play, még nem biztos, hogy szereted az elektromos dolgokat vagy a gyertyákat...
Az, hogy valaki switch, jelentheti azt, hogy pl szerepjátékban mindig domináns, de élvezi az impact play érzetét, mindenféle körítés nélkül.
Személyiségre meg, szintén változik.
A legtöbb Dom (és itt most nem az amatőr akarnokokról beszélük) higgadt, magabiztos ember akinek nem kell toporzékolnia. Viszont észnél van, tudja hol vannak a határok és tudja hogyan tartson a szakadék szélén úgy hogy közben biztonságban vagy.
A szubok meg általában olyan emberek, akiknek túl sok van a vállán a mindennapi életben, és kikapcsolódás az nekik, hogy át engedik a gyeplõt valaki másnak.
Aki meg switch, az kicsit mind a kettő. A legtöbb igazából jó Dom legalábbis kipróbálja a másik szerepet, még akkor is, ha egyébként nem izgatja.
Mert ahhoz, hogy igazából jól tudj adni, tudni kell mit adsz, és hogyan.
Meddő beképzelés és kuszaság logika nélkül.
Lelki roncs, szadista vágyakkal.
A termékeny életre való alkalmasság esélye nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!